Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GAMING RGB MEHANIČNA K580 VATA, TIPKOVNICA ŽIČNA RD

GAMING RGB MEHANIČNA K580 VATA, TIPKOVNICA ŽIČNA RD

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PET TIPK ZA MAKRE. Na tipkovnici je pet tipk za makre (G1 do G5), ki jih je moč programsko nastaviti. Makre je mogoče posneti sproti, brez namestitve dodatnega softvera.

LOČENE TIPKE ZA VEČPREDSTAVNOST. S tipkami za nadzor večpredstavnih vsebin je mogoče hitro ustaviti, pognati in preskakovati glasbo kar s tipkovnice, ne da bi zapustili igro. S koleščkom zgoraj desno pa je moč sproti spreminjati nivo in vrsto odzadnje osvetlitve. Zelo priročno in kul na pogled!

ZAZNAVANJE VSEH VNOSOV. 104 tipke zaznavajo prav vsak pritisk, kar omogoča tudi pritisk na več tipk naenkrat. Dvignjene tipke in modra stikala OUTEMU nudijo čudovito igralsko izkušnjo, lep klikajoč zvok in hiter odziv.

RGB-ODZADNJA OSVETLITEV. Osemnajst vrst odzadnje osvetlitve omogoča tipkanje v temi. Nivo osvetlitve je mogoče hitro nastaviti z nadzornim koleščkom ali tipkama FN ter gor ali dol. Pet načinov robne osvetlitve. Brez namestitve dodatne programske opreme je mogoče nastaviti osvetlitev vsake tipke na tipkovnici!

VZDRŽLJIVOST. Vsaka tipka preizkušeno zdrži 50 milijonov pritiskov. Tipke nudijo malo odpora in se hitro pogreznejo do konca. Zaradi dvoslojnosti barve ne bodo nikdar zbledele. Izdelek je odporen na vodo in prah.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.