Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Grande Casa, Međugorje, Bosna in Hercegovina - 112 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Grande Casa, Međugorje, Bosna in Hercegovina - 112 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Hotel Grande Casa! Hotel se nahaja v središču Hercegovine, oblitem s toplim sredozemskim soncem na samem vhodu v Međugorje, največjem marijanskem svetišču v tem delu Evrope. Nahaja se v predelu, kjer prevladuje sredozemska klima z blagimi zimami in toplimi poletji.

Hotel je obdan z macesnovim gozdom in plodnimi vinogradi Hercegovine, nahaja pa se v srcu kompleksa športnega centra Međugorje, ki je obenem največji športni center te vrste v Bosni in Hercegovini.

Hotel Grande Casa razpolaga s 16 luksuzno opremljenimi dvoposteljnimi in triposteljnimi sobami. Vsaka soba je opremljena z mini barom, veliko LCD TV, kopalnico s kadjo, sefom, telefonom, in internetno povezavo. Vsaka soba je tudi klimatizirana in se ponaša z balkonom.

V pritličju se nahaja ekskluzivno opremljen lounge bar s poletno teraso in pa restavracija a la carte za goste hotela, ki lahko sprejme 80 dobre hrane željnih obiskovalcev.

Grande Casa je popolnoma nov hotel, zgrajen v začetku leta 2009, stil, v katerem je urejen, pa združuje mediteranski šarm z modernimi trendi. Lahko ste prepričani, da vas bo osebje dočakalo z izjemno toplino in gostoljubjem!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.