Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DFN28422W POMIVALNI STROJ BEKO

DFN28422W POMIVALNI STROJ BEKO

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


AquaFlexAquaFlex tehnologija je ena od vodilnih tehnologij Beko, ki se uporablja v pomivalnih strojih. Zahvaljujoč temu lahko med enim pralnim ciklom pomivate (v zgornjem košu) tako občutljive posode, kot so kozarci ali kozarci, in (v spodnji koš) močno umazane lončke ali druge kuhinjske pripomočke. Posebej izdelan sistem škropljenja zagotavlja, da tudi najbolj občutljivo steklo ne bo utrpelo škode, umazanija pa bo odstranjena tudi iz močno umazane opreme. Sistem zagotavlja tudi, da so vse posode 100% suhe na koncu cikla pranja.
 
 

Troslojni sistem Acrobat

Prilagoditev višine polne košare ni problem! Troslojni Acrobat sistem bo olajšal prilagajanje notranjosti pomivalnega stroja na vrsto posode, ki ga nameravate pomivati.

 

Priročen razpršilnik

Razpršilnik tablet v pomivalnem stroju Beko lahko hitro in priročno zaprete - ni se vam treba bati, da bo tablica izpadla prej, kot je potrebno

 

Zložljive lestve

Zahvaljujoč zložljivim lestem lahko na dno košare enostavno postavite posode različnih oblik. Mimogrede, skrbeli boste za varnost svojih skodelic in lončkov, ne da bi jih praskali po plastičnih lesteh.

 

Široka tretja košara

Zahvaljujoč širokemu tretjemu košu smo povečali zmogljivost pomivalnega stroja. Zdaj lahko enostavno namestite vse - manjše in večje - jedilni pribor in kuhinjske dodatke, kot so viski, žličke in noži v pomivalnem stroju, ne da bi jih morali umivati ​​z roko.

 

Program Quick & Shine

edinstven program pomivalnega stroja Beko. Je najhitrejši (samo 58 minut) popoln program v energijskem razredu E, ki je idealen za vsakodnevno pranje.

 

Modularne košare

Zahvaljujoč zložljivim lestem in možnosti nastavitve stranskih polic v pomivalnem stroju Beko lahko namestite več kompletov posode, ne glede na njihovo velikost ali obliko. Prilagodljivost pri prilagajanju prostora pomaga, da se izognemo situaciji, ko smo namesto, da pomivalni stroj napolnimo z umazanimi posodami, prisiljeni počakati na naslednji cikel, ne da bi pri tem porabili prosti prostor.

 

Inverterski motor

Inverterski motor ima le prednosti: zanesljivost, tišje delovanje, udobje in mir doma ter manjšo porabo energije. Preprosto povedano: več prihrankov v domačem proračunu.

 

Samodejni program Allin1

Vaš pomivalni stroj Beko bo samodejno prepoznal, ali uporabljate tableto Allin1 za pranje - v tem primeru bo naprava samodejno podaljšala trajanje programa pranja, da bo v celoti izkoristila uporabljen detergent.

 

Okrepljena veternica v pomivalnih strojih Beko učinkoviteje distribuira vodo znotraj naprave in doseže vse kotičke, ki se ukvarjajo z najbolj umazanimi posodami.

 

 

Polovična obremenitev

Ni vam več treba čakati, da se pomivalni stroj napolni, da ga zaženete! Možnost prostega razporejanja posode z uporabo polovice pomivanja vam omogoča, da posodo prosto razporedite po zgornji in / ali spodnji košarici.

 

Hitro +

Funkcija Fast + vam bo prišla prav, ko nimate veliko časa. Po vklopu bo postopek pranja veliko hitrejši in se skrajša skoraj 3-krat, hkrati pa ohrani največjo učinkovitost.

 

GlassShield

Ena izmed vodilnih in najnaprednejših lastnosti pomivalnih strojev Beko je tehnologija GlassShield, ki je bila ustvarjena s steklenimi izdelki. Zaradi njihove občutljive narave smo ustvarili tehnologijo, ki ne samo da učinkovito zaščiti vse steklene posode, ampak tudi podaljša njihovo življenjsko dobo za 20-krat.

 

AquaIntense

 

AquaIntense je dodatna roka za pranje, nameščena na dnu pomivalnega stroja. Zahvaljujoč vaši napravi bo vse temeljiteje očistila vse, kar ste vanjo vložili, ne da bi pri tem zanemarila krake in ročice. AquaIntense poveča učinkovitost pranja do petkrat.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.