Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Aparthotel Roccia - Oddih v Dalmaciji, Novigrad, Dalmacija, Hrvaška - 129 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Polpenzion

Aparthotel Roccia - Oddih v Dalmaciji, Novigrad, Dalmacija, Hrvaška - 129 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Polpenzion

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite počitka, sprostitve in udobja? V Aparthotelu Roccia lahko najdete vse, kar vam je pri srcu - od dobre storitve do lepo urejenega okolja s številnimi znamenitostmi.

Aparthotel Roccia se nahaja v slikovitem zgodovinskem dalmatinskem mestecu, ki leži na južni obali Novigradskega morja, približno 35 km od Zadra. Ima 29 sodobnih apartmajev, restavracijo, bar in skupen vrt. Apartmaji so klimatizirani in vključujejo predel s sedežno garnituro, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, kuhinjo, jedilnico in zasebno kopalnico s tušem. Vključujejo tudi omaro in električni grelnik za vodo.

Restavracija ponuja hrvaške, italijanske in mediteranske jedi z izborom vrhunskih dobrot in odlično gurmansko hrano, kjer se najde nekaj za vsak okus. Na voljo je tudi terasa. Gostje lahko izbirajo med dejavnostmi, kot so biljard, namizni tenis in pikado, okolica pa je priljubljena za kolesarjenje in ribolov.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.