Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Jesenski paket , Novi Vinodolski, Hrvaška - 210 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Jesenski paket , Novi Vinodolski, Hrvaška - 210 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort s pogledom na Jadransko morje in obkrožen z bujnimi gozdovi ponuja idiličen umik, ne glede na to, ali potujete poslovno ali turistično. Le 28 kilometrov od mednarodnega letališča Reka, je to bogato turistično središče, ki ponuja veliki spa, bazeni in številne restavracije in bare. 

Sobe: so klimatizirane ter vključujejo sodobno pohištvo, televizijo z ravnim zaslonom, mini bar, sef in popolnoma opremljeno kopalnico z brezplačnimi toaletnimi potrebščinami.
 
Sea Breeze bazenski kompleks, ki je na raspolago vsem gostom, vključuje 2 bazena z vodnimi efekti, 2 jacuzzija ter ležalnike.

Aktivnosti: Ostanite aktivni v najsodobnejšem fitnesu ali pa se odpravite na tek, tenis, uživanje v vodnih športih, kot je smučanje na vodi, ali se sprehodite po slikoviti prodnati plaži. Resort ponuja tudi otroško igrišče s 4000 kvadratnimi metri in posebne aktivnosti za otroke. Ostanite aktivni z dobro opremljeno telovadnico, zunanjimi teniškimi igrišči in izposojo koles. 

Zagotovo nikoli ne boste želeli zapustiti tega neverjetnega mesta ob morju z bogato ponudbo in prijaznim in večjezičnim osebjem. Sprostitev je glavna naloga navdušujočega Sea Breeze bazenskega kompleksa in prodnate plaže ob bleščečem Jadranskem morju. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.