Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Domačija Vodnik - VIP Romantični wellness, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 54 EUR - 1x VIP romantični zakup wellnessa (2 uri), Penina, sadje

Domačija Vodnik - VIP Romantični wellness, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 54 EUR - 1x VIP romantični zakup wellnessa (2 uri), Penina, sadje

82%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Udobje, prijetnost domačega vzdušja, sprostitev v naravnem okolju, kulinarika izvrstnih okusov, ... Vse našteto se čudovito združi na domačiji Vodnik, kjer vas bodo razvajali v mirnem okolju neokrnjene narave!

Družinsko vodena nastanitev Domačija Vodnik se nahaja le 4 km od ljubljanskega letališča in smučišča Krvavec v prelepi vasi Adergas. Leži v mirnem in idiličnem okolju, kjer si lahko oddahnete od vsakdanjih skrbi in preprosto pozabite na preostali svet. Lokacija je primerna tako za družine, poslovne goste kot tudi posameznike. Ponujajo brezplačen brezžični internet, klimatizirane nastanitvene enote, restavracijo, wellness kotiček in najem koles. V  restavraciji in gostilni strežejo domače lokalne specialitete in mednarodne jedi. V wellness kotičku se lahko sprostite v savni in masažni kadi. Vse sobe vključujejo TV, minibar, prho, sušilec za lase, LED TV in minibar, nekatere pa so tudi klimatizirane.

Pustite se razvajati osebju Domačije Vodnik. Izkoristite ponudbo za VIP romantični zakup wellnesa s penino in sadjem. Dober recept za čaroben in nepozaben dan, kajne?

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.