Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Grand River - Rafting & Pohodništvo, Konjic, Bosna in Hercegovina - 129 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, Polni penzion (tradicionalna kuhinja)

Grand River - Rafting & Pohodništvo, Konjic, Bosna in Hercegovina - 129 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, Polni penzion (tradicionalna kuhinja)

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


aktivne počitnice za vsetiste, ki imajo radi gore in pohodništvo rafting za vseljubitelje narave 31,5 km od Konjica, na obrežju reke Neretve nanadmorski višini 600 m Podeželsko-turistični kompleks Blizu Boraškegajezera lokalno pridelana hrana možnost različnih športnihdejavnosti 

Grand River Ranč
je podeželski turistični kompleks, ki se nahaja vzgornjem toku reke Neretve v priljubljenem letovišču Glavatičevo, v bližiniBoračkega jezera, blizu mesta Konjica na nadmorski višini 600 m. Komplekspokriva površino 5.000 m2, kjer so vsi objekti razvrščeni na približno 500 metrihoddaljenosti.
 

Sobe:
Grand River Ranč ima 5 sob s sodobno kopalnico. 5sob je apartmajskega tipa, zgrajenega v tradicionalno modernem slogu, spribližno enako površino 35m2. Imajo sobo, kopalnico, hodnik in teraso.
 

Dejavnosti
: Grand River ima lepo urejena igrišča za mali nogomet in odbojko ter predels klopmi ob reki. Specializirani so za dejavnosti na prostem, zato si lahkoprivoščite adrenalinski rafting ali raziskovanje čudovite narave s pohodništvomali kolesarjenjem. Čudovita Neretva ponuja zabavo in je idealna za aktivnepočitnice za družine, pare, team buildinge, podjetja. Kombinacija dejavnosti naprostem ter tradicionalnih in kulturnih znamenitosti na podeželju bo poskrbela da bo vaš dopust po Bosni in Hercegovini nepozaben.

Načrtovani program za rafting in pohodništvo: 

1. DAN
Sprejem gostov do 19. urena Grand River Adventure Ranču (priporočen nezavezujoč urnik), ki se nahaja31,5 km od Konjica, na obrežju reke Neretve. Namestitev v sobah, prostopopoldne in večer. Večerja od 20. ure dalje, druženje ob ognju in glasbi poželji. Za večerjo boste lahko poskusili različne specialitete, značilne za topodnebje, pripravljene na kraju samem iz sveže ekološke hrane s področjakanjona in samega kanjona Neretve! 

2. DAN

Zajtrk do 10. ure sspecialitetami te regije, ki jih nimate možnosti poskusiti nikjer drugje!Domače specijalitete (uštipci s kajmakom). Po zajtrku gostje s pomočjo vodnikaizberejo rafting opremo, obvezne varnostne jopiče, čelade, neoprenske obleke,neoprenske čevlje, anorake. Prevoz z vozili do izhodišča za rafting. Predodhodom bodo vodiči izvedli informativni sestanek, ki bo goste vodil skozitehnike veslanja, način sedenja in vedenja v čolnu, vedenje v različnihsituacijah - kratek tečaj raftinga! Začnemo z raftingom in v nekaj urah gremomimo najatraktivnejšega dela kanjona in reke Neretve za rafting. Obiščemoslapove, divje izvire, postanek za fotografiranje in kopanje. Med raftingomimamo odmor za kosilo specialitete z žara, sokove, solate in sadje na GrandRiver Adventure Ranču. Ob prihodu prosti čas za počitek, sprehod, kopanje alirekreacijo. Večerja od 20. ure dalje. Po kosilu v znamenju gorskega mesa imamoza večerjo na potočku postrvi, pečen krompir in kajmak, kačamak (koruzno kašo),različne vrste bureka izpod peke, kislo mleko in podobno. V restavraciji lahkoves čas pijete domače rdeče in belo vino iz vinogradov Hercegovine, žganje izdivjih hrušk, pa tudi vse druge pijače, sokove in piva.

3. DAN

Zajtrk do 9.30. Odhod sterenskimi vozili (džipi) do 11. ure v gore (Visočica, Borasnica, Prenj…), kjerpridemo do čudovite panorame. Računajte na 1-2 uri terenske vožnje. Oglejte sigore po privlačnih poteh, ki jih obišče veliko gostov, in uživajte v neokrnjeninaravi. Nadaljevanje terenske vožnje do razgledne točke, od koder je pogled naveliko število gorskih vrhov, panoramski razgledi, fotografiranje. Prigrizek napikniku na prostem. Računajte na približno 4 ure pohodništva in trekinga v obesmeri. Povratek ob 18. uri. Vrnitev na Grand River Adventure Ranč. Večerja vrestavraciji. 

4. DAN
Četrti dan zaključimopaket po zajtrku. Na željo gostov je možno organizirati izlet tudi četrti dan: Boračkojezero-Ruišta

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.