Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Lovec - Prestižna zimska pravljica na Bledu, Bled, Slovenija - 196 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Komfort sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Lovec - Prestižna zimska pravljica na Bledu, Bled, Slovenija - 196 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Komfort sobi za 2 osebi, Zajtrk

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Lovec stoji v središču Bleda, le nekaj korakov od obale Blejskega jezera in osrednjega parka. Iz hotela se odpira čudovit pogled na jezero, na bližnje Julijske Alpe in Karavanke. Hotel je odlično izhodišče za različne izlete, športne aktivnosti in obisk okoliških zanimivosti. Hotel krasijo 4 zvezdice, kljub vsej svoji sodobnosti pa je še vedno čutiti, da je to hotel, ki nosi pečat zgodovine.


Iz nekaterih sob lahko uživate v pogledu na jezero, druge krasi pogled na gore. Družine lahko sproščeno in brezskrbno uživajo v družinskih sobah. Izbrani naravni materiali, brezžični internet, mini bar, klima, sef, dvigalo so del prvovrstne hotelske ponudbe. V hotelu nudijo brezplačno uporabo bazena, jacuzzija in savn (finska, infra). Hotel je družinam prijazen, posebej prilagojen za alergike, saj na zahtevo ponuja menije za posebne diete, prav tako je na voljo soba za alergike. Če radi dopustujete s hišnimi ljubljenčki, ste v Hotelu Lovec več kot dobrodošli.

V Hotelu Lovec je na voljo tudi a-la-carte restavracija Grill in Pub z veliko izbiro različnih domačih in mednarodnih vrst piva in žganja.
 
Bled je s svojo očarljivostjo in z edinim otočkom v Sloveniji že od nekdaj privabljal goste. Že v srednjem veku so ga obiskovali romarji, v 19. stoletju je zaslovel z Arnoldom Riklijem in zdravilnimi terapijami, po II. svetovni vojni je bila tu ena najlepših protokolarnih rezidenc tedanje države. Vsa ta zgodovinska dejstva, lepote kraja in ponudba so pripomogli k temu, da je Bled še vedno eno od najbolj atraktivnih krajev v Sloveniji, za počitnice, organizacijo kongresov, seminarjev in podobnih srečanj.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.