Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grand River - Rafting & Jeep Safari, Konjic, Bosna in Hercegovina - 105 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, Polni penzion (6 tradicionalnih obrokov)

Grand River - Rafting & Jeep Safari, Konjic, Bosna in Hercegovina - 105 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, Polni penzion (6 tradicionalnih obrokov)

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


aktivne počitnice za vsetiste, ki imajo radi gore in pohodništvo rafting za vseljubitelje narave 31,5 km od Konjica, na obrežju reke Neretve nanadmorski višini 600 m Podeželsko-turistični kompleks Blizu Boraškegajezera lokalno pridelana hrana možnost različnih športnihdejavnosti 

Grand River Ranč
je podeželski turistični kompleks, ki se nahaja vzgornjem toku reke Neretve v priljubljenem letovišču Glavatičevo, v bližiniBoračkega jezera, blizu mesta Konjica na nadmorski višini 600 m. Komplekspokriva površino 5.000 m2, kjer so vsi objekti razvrščeni na približno 500 metrihoddaljenosti.
 

Sobe:
Grand River Ranč ima 5 sob s sodobno kopalnico. 5sob je apartmajskega tipa, zgrajenega v tradicionalno modernem slogu, spribližno enako površino 35m2. Imajo sobo, kopalnico, hodnik in teraso.
 

Dejavnosti
: Grand River ima lepo urejena igrišča za mali nogomet in odbojko ter predels klopmi ob reki. Specializirani so za dejavnosti na prostem, zato si lahkoprivoščite adrenalinski rafting ali raziskovanje čudovite narave s pohodništvomali kolesarjenjem. Čudovita Neretva ponuja zabavo in je idealna za aktivnepočitnice za družine, pare, team buildinge, podjetja. Kombinacija dejavnosti naprostem ter tradicionalnih in kulturnih znamenitosti na podeželju bo poskrbela da bo vaš dopust po Bosni in Hercegovini nepozaben.

Načrtovaniprogram za rafting in Jeep Safari:  

1. DAN
Sprejem gostov do 19. ure na Grand River AdventureRanču (priporočen neobvezujoč urnik), ki se nahaja 31,5 km od Konjica, naobrežju reke Neretve. Namestitev v sobah, prosto popoldne in večer. Grand Riverima lepo urejena igrišča za mali nogomet in odbojko ter predel s klopmi ob reki.Večerja od 20. ure dalje, druženje ob ognju in glasbi po želji. Za večerjoboste lahko poskusili različne specialitete, značilne za to podnebje, pripravljenena kraju samem iz sveže ekološke hrane s področja kanjona in samega kanjonaNeretve!  


2. DAN

Zajtrk do 10. ure s specialitetami te regije, kijih nimate možnosti poskusiti nikjer drugje! Domače specialitete (uštipci skajmakom).
Odhods terenskimi vozili (džipi, do 11ih), ko pridemo na prelepo panoramo, ki joboste prepoznali na fotografijah številnih gostov. Računajte na 1-2 uri offroad vožnje. Jeep tura s pavzami na obronkih Visočice, stari nagrobni spomeniki- stečki na Visočici s pavzami po vasi Lukomir. Tradicionalno bosansko kosilo,fotografiranje. Najvišja nadmorska točka, kjer živijo prebivalci Bosne inHercegovine! Eno od redkih ohranjenih v izvornem stanju bosanskih vasi, Lukomirse nahaja na skoraj 1.500 m nadmorske višine. Vas je proglašena kot kulturnapokrajina in narodni spomenik BiH. Izolirana od civilizacije, v prekrasninaravi. Edinstvena po mnogočem! Kamnite hiške sok krite s skodlami lesa češnje.Navdušil vas bo čist zrak, vonj narave, domača kuhinja, mlečni izdelki,organska hrana in gostoljubje. Večerjaod 20. ure dalje. Po kosilu v znamenju gorskega mesa imamo za večerjo napotočku postrvi, pečen krompir in kajmak, kačamak (koruzno kašo), različnevrste bureka izpod peke, kislo mleko in podobno. V restavraciji lahko ves časpijete domače rdeče in belo vino iz vinogradov Trebinje, žganje iz divjihhrušk, pa tudi vse druge pijače, sokove in piva.

3. DANZajtrkdo 10. ure s specialitetami te regije, ki jih nimate možnosti poskusiti nikjerdrugje! Domače specialitete (uštipci s kajmakom). Pozajtrku gostje s pomočjo vodnika izberejo rafting opremo, obvezne varnostnejopiče, čelade, neoprenske obleke, neoprenske čevlje, anorake. Prevoz z vozilido izhodišča za rafting. Pred odhodom bodo vodiči izvedli informativnisestanek, ki bo goste vodil skozi tehnike veslanja, način sedenja in vedenja včolnu, vedenje v različnih situacijah - kratek tečaj raftinga! Začnemo zraftingom in v nekaj urah gremo mimo najatraktivnejšega dela kanjona in rekeNeretve za rafting. Obiščemo slapove, divje izvire, postanek za fotografiranjein kopanje. Med raftingom imamo odmor za kosilo specialitete z žara, sokove,solate in sadje na Grand River Adventure Ranču. Konec aranžmaja po kosilu.

4. DAN
Četrti dan zaključimo aranžma po zajtrku. Na željogostov je možno organizirati izlet tudi četrti dan: Boračko jezero-Ruišta


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.