Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Emen - Oddih v starem delu Mostarja, Mostar, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Emen - Oddih v starem delu Mostarja, Mostar, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v mešanici vzhodne in zahodne kulture, ki sta v popolni harmoniji. Hotel Emen se nahaja v središču starega mestnega jedra. Je mešanica sodobnega in tradicionalnega, lokalnega, avtohtonega videza. Sodobne sobe bodo zadovoljile vse goste. Večerjo ali kosilo preživite v prijetnem ambientu restavracijskega vrta, ki se je zlil v tradicionalne kamnite in sončne prostore. Gostom ponujajo specialitete, ki izžarevajo tradicijo in svežino v vseh okusih.

Ko prispete v hotel, vam bo prijazno osebje pospravilo prtljago v izbrano sobo. Sodobno opremljene sobe ustrezajo zahtevam opreme hotelske sobe. Klimatizirani prostori, sobe, satelitska televizija in mini bar ter brezžični internet omogočajo, da se v Hotelu Emen počutite kot doma.

Skupna kapaciteta hotela je dvajset postelj, kar zagotavlja prijetno in intimno vzdušje resničnih počitnic, ki jih boste preživeli v miru in tišini. Vsaka soba ima kopalnico s kadjo ali prho, odvisno od izbire gosta. Udobje sob sestavljajo prostorne postelje, pa tudi okrasitev prostorov, z izbiro toplih barv.

Hotel Emen se nahaja v starem mestnem jedru, nekaj sto metrov od Starega mostu, ki je pod Unescovo zaščito.

Za večerjo ponujajo prijeten ambient klimatizirane restavracije, ki se prepleta s tradicionalnimi kamnitimi in sončnimi prostori. Gostje lahko izbirajo med velikim številom tradicionalnih jedi ali mednarodne kuhinje, ki je obogatena s kakovostnimi in najpomembnejšimi zdravimi sestavinami iz bližnjih krajev.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.