Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Vile Oliva Petrovac - Družinski oddih, Petrovac na Moru, Črna Gora - 849 EUR - 5x nočitev z all inclusive v Superior sobi za 2 osebi (2 otroka do 12 let brezplačno), Uporaba spa centra

Vile Oliva Petrovac - Družinski oddih, Petrovac na Moru, Črna Gora - 849 EUR - 5x nočitev z all inclusive v Superior sobi za 2 osebi (2 otroka do 12 let brezplačno), Uporaba spa centra

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ samo 80 m od peščene plaže ✔ 300 m od objekta se nahaja čudovita plaža Lučice ✔ bazen ✔ naravno okolje, kjer so več kot 400 let stare oljke ✔ zasebno parkirišče ✔ eden največjih turističnih kompleksov na Budvanski rivieri ✔ Spa center ✔ otroško igrišče ✔ parkirišče

Hotel Vile Oliva se nahaja le 80 metrov od plaže v čudovitem starem jadranskem mestecu Petrovac, ki spada v Budvansko riviero. Obdan z gosto sredozemsko vegetacijo, med 140 oljkami, starimi več kot 400 let, gostom ponuja mir in uživanje v kompleksu 11 vil in osrednji stavbi. Hotel ima 98 standardnih sob, 138 Superior sob, 23 suit dupleks in 6 suit Superior s skupno kapaciteto 700 ležišč, zaradi česar je največji turistični kompleks v Petrovcu in eno največjih letovišč na črnogorski obali in na Budvanski rivieri. Bližina okoliških mest dopolnjuje ponudbo Petrovca. Črnogorska turistična metropola Budva je oddaljena le 17 km, Bar (marina) pa 20 km. Letališča so od hotela oddaljena le 35-45 minut (letališče Tivat 35 km in letališče Podgorica 45 km).

Plaže: Le 80 m od Vile Oliva se nahaja znana peščena plaža Petrovac, dolga 600 m. Nasproti plaže so otoki Katić in Sveta Nedjelja, katerih lepote za vas prenehajo biti nedosegljive v trenutku, ko se odločite za najem kajaka, pedalina ali pa se odločite za ogled mesta z ladjo. Čudovita plaža Lučice je od hotela oddaljena 300 m, dolga pa 220 m. 

Spa ponuja sprostitev za dušo in telo: na voljo so vam savna, parna kopel, jacuzzi in bazen. Privoščite si lahko tudi azijske masaže (z doplačilom po ceniku hotela). 

Najmlajši gostje lahko najdejo svoj zabaviščni kotiček v otroškem mini klubu v hotelu ali na otroškem igrišču v bližini bara v kompleksu zunanjih bazenov.

Petrovac je znano turistično mesto, ki spada v občino Budva in je del Budvanske riviere. Čeprav je Petrovac s svojim položajem, plažami in hotelsko strukturo majhen, se uvršča med najbolj priljubljene obalne destinacije, zlasti za družinske počitnice.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CI91AW PROLUXE 4V1 PRILAG REMINGTON
-6%
OMEJENA KOLIČINA