Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Turistični center Marko - Oddih ob Plitviških jezerih, Rakovica, Hrvaška - 55 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi Villa Domagoj za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), Neomejena uporaba zunanjega bazena od 15. 5. dalje

Turistični center Marko - Oddih ob Plitviških jezerih, Rakovica, Hrvaška - 55 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi Villa Domagoj za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), Neomejena uporaba zunanjega bazena od 15. 5. dalje

82%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ uporaba bazena ✔ kolesarjenje ✔ aktivni oddih in rekreacija ✔ nedotaknjena in čudovita narava ✔ 12 km od narodnega parka Plitviška jezera  ✔ 15 km od slapov Rastoke ✔ za vse, ki imajo radi adrenalin ✔ bogata vsebina različnih dejavnosti

V nastanitvi Turistični center Marko boste našli vse, kar potrebujete za sprostitev od vsakodnevnega stresa. Nastanitev ima 70 ležišč in je odlično izhodišče za številne izlete, rekreacijske možnosti, avanturistične podvige, družinske počitnice ali ogled NP Plitvice.

Turistički center Marko se nahaja 12 km severno od središča narodnega parka Plitviška jezera in 15 km južno od slapov Rastoke, v Oštarskih Stanovih. V tem mirnem kraju na pol poti med dvema naravnima lepotama boste lahko uživali v neokrnjeni naravi z različnimi priložnostmi za zabavo, rekreacijo, sprostitev in uživanje.

Vila Domagoj ima ekonomske dvoposteljne in troposteljne sobe z možnostjo dodatnega ležišča v troposteljni sobi (na zahtevo). Vsaka soba je opremljena z ločeno kopalnico s tušem, sušilcem za lase, satelitsko televizijo, brezplačnim brezžičnim internetom, klimatsko napravo in ogrevanjem ter zavarovanim parkirnim prostorom.

V sklopu namestitve je znana restavracija z dolgo tradicijo, ki ponuja jedi lokalnih specialitet in izvirne recepte. Na ponudbi je vse od hladnih predjedi, juh in pic pa do posebnih specialitet in sladic, postreženih v prijetnem ambientu na zunanji terasi ali v klimatizirani notranjosti.

V Turističnem centru Marko se lahko zabavate in rekreirate z igranjem paintballa ali plezanjem v novem adrenalinskem parku na prostem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.