Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pearl Beach Resort - Največji resort v Črni gori, Čanj, Črna Gora - 240 EUR - 3x nočitev z all inclusive za 2 osebi , Uporaba 3 bazenov v Aquaparku

Pearl Beach Resort - Največji resort v Črni gori, Čanj, Črna Gora - 240 EUR - 3x nočitev z all inclusive za 2 osebi , Uporaba 3 bazenov v Aquaparku

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pearl Beach Resort je atraktiven turistični kompleks, ki se nahaja na plaži v prečudoviti uvali med Petrovcem in Barom.

Na plaži, ki je prav tako del Pearl Beach Resorta, se nahaja bazenski kompleks s površino 4000 m2. Gostje resorta lahko brezplačno uporabljajo vse storitve znotraj kompleksa, ki je prilagojen za odrasle in otroke. Kar posebej krasi Resort, je njegova lokacija na plaži, kar vam omogoča uživanje v mirnem in prijetnem vzdušju.

Otroški bazen 50 m2 za najmlajše goste ponuja možnost uporabe dodatnih animacijskih atrakcij. Za popolno ugodje lahko hedonisti in ljubitelji adrenalina uporabljajo Aqua Park s tobogani, ki so del kompleksa.

Če je plaža vendarle vaša oaza miru, imate na razpolago 600 m široko peščeno hotelsko plažo. Pearl Beach Resort razpolaga z dvema plažama, na katerih so kakovostni ležalniki in senčniki.

Organiziranost in opremljenost otroške igralnice in zunanjega otroškega igrišča v Resortu je nekaj, kar bo vas in vaše otroke gotovo navdušilo.

Bližina okoliških mest in letališča je samo dodatek k tej odlični ponudbi Pearl Beach Resorta.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.