Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Plaža Omiš, Omiš, Dalmacija, Hrvaška - 224 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), 2-urna uporaba Spa zone na dan (jacuzzi, finska savna, topla klop, tuši)

Hotel Plaža Omiš, Omiš, Dalmacija, Hrvaška - 224 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), 2-urna uporaba Spa zone na dan (jacuzzi, finska savna, topla klop, tuši)

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj vas pričakuje v hotelu Plaža Omiš? ✔ lokacija v bližini starega mestnega jedra in morja ✔ trenutki sprostitve in užitka v hotelskem wellness & spa centru ✔ bivanje v oazi miru in udobja vseh hotelskih sob ✔ prijeten ambient ✔ bivanje v enem najlepših mest v Dalmaciji ✔ priložnosti za raziskovanje mesta in narave ✔ edinstvena lega ob Jadranskem morju in reki Cetini

Hotel Plaža Omiš 4* se nahaja na privlačni lokaciji ob morju in reki, ob glavni peščeni plaži in v bližini starega mestnega jedra. Hotel ponuja nastanitev v elegantno opremljenih sobah, kakovostno gastronomsko ponudbo v prijetnem vzdušju restavracije Plaža s čudovito teraso ob morju, pa tudi tradicionalno piratsko gostilno z bogato ponudbo mediteranskih dobrot. Preživite sproščujoče trenutke v kavarni Gradska kavana, wellness & spa centru Beauty & Spa Plaža, fitnesu ali na terasi z masažno kadjo.

Sobe: udobne Standardne sobe, opremljene z visokokakovostnim pohištvom, vam bodo zagotovile kakovostne počitnice, ki si jih zaslužite. Neomejen dostop do interneta, televizija z velikim številom televizijskih kanalov, opremljen mini bar in izbira med zakonsko in enojnima posteljama so le nekateri razlogi, zakaj je ta soba idealna za vaše potovanje. Vdihnite preteklost s pogledom na eno najbolj znanih znamenitosti Omiša - zgodovinsko trdnjavo Mirabella (Peovica).

Wellness: Vzemite si čas zase in v prijetnem okolju ter z nasveti prijaznega osebja doživite neprecenljiv občutek osvežitve, počitka in dobrih vibracij. Preživite sproščujoče trenutke v prijetnem vzdušju wellness centra Beauty & Spa Plaža, ki se nahaja v prvem nadstropju hotela in vsebuje vse, kar potrebujete za zaslužen počitek in vrnitev k uravnoteženemu načinu življenja: jacuzzi, finska savna, topla klop, tuši, različne masaže, obraza in telesa, so le del zagotovila za dobro počutje.

Odkrijte čari mesta Omiš, edinstvenega po svoji legi ob reki in morju, obdanem z gorami. Sprehodite se po ulicah in spoznajte lepote starega mestnega jedra in čudovite lepote kanjona reke Cetine. Narava, ki obdaja Omiš, je idealna za aktivne počitnice ali sproščojoči oddih. Omiš je destinacija za vas, če imate radi rafting, soteskanje, plezanje ali podobne aktivnosti.

Naj bo hotel Plaža Omiš izhodišče za nova doživetja in raziskovanje lepot Omiša.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.