Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Eden - Pomladni oddih v Rovinju, Rovinj, Istra, Hrvaška - 219 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena

Hotel Eden - Pomladni oddih v Rovinju, Rovinj, Istra, Hrvaška - 219 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite enega najlepših hotelov naJadranu v enem izmed najlepših mest na Hrvaškem! 

Hotel Eden se nahaja na mirni lokacijiobdan z bujno vegetacijo stoletnega gozdnega parka Zlatni Rt v mestu Rovinj.Hotel svojim gostom nudi možnost, da uživajo v vsestranskem miru insproščenem vzdušju. Hotel se ponaša z izjemno kakovostjo in bogato opremljenimiprostori, prijetnimi javnimi površinami ter terasami s spektakularnimrazgledom. Hotel je bil obnovljen leta 2006.

Območje Wellness & Spa se razprostirana 1100 m2 in vključuje 4 sobe za tretmaje, spa suito za tretma parov,sprostitveno cono, sodoben fitnes. V termalni coni lahko uživate v finski ininfrardeči savni, parni sobi ter sobi za sprostitev.Vse sobe imajo balkon ter so opremljene sklimatsko napravo, LCD satelitsko TV, minibarom, sefom, aparatom za kavo inčaj, Wi-Fi, kopalnico (kad ali tuš) in sušilcem za lasje. V hotelskihrestavracijah lahko poskusite okusno hrvaško in mednarodno hrano.

Ampak to ni vse. Hotel Eden ponuja tudirazlične zabaviščne storitve, kot so hobi delavnice, ter različne kopenske alivodne športe. Za otroke sta na voljo zunanja terasa z odrom in mini klub.Gostje lahko uživajo v glasbi v živo, predstavah, folklornih nastopih alinastopih tradicionalnih vokalnih skupin.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.