Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Hollywood - Termalni oddih v Termah Ilidža, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 76 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 6. leta brezplačno), Uporaba hotelskega bazena

Hotel Hollywood - Termalni oddih v Termah Ilidža, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 76 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 6. leta brezplačno), Uporaba hotelskega bazena

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Hollywood se nahaja v samem centru mesta Ilidže, ki velja za zeleno oazo Sarajeva. Leži ob glavni obvoznici v neposredni bližini letališča Sarajevo in edinstvenega dragulja Bosne in Hercegovine reke Bosne, ki jo domačini imenujejo Vrelo Bosne.

Sobe in apartmaji so luksuzno opremljeni. V sobah imajo gostje na razpolago televizijo in PAY TV (filmi, igrice itd.), mini bar, brezžično internetno povezavo in telefon. V kopalnici je sušilec za lase in ostali pripomočki visokega standarda.

Poleg luksuzne opreme sob in apartmajev je gostom na voljo odlična domača in mediteranska kuhinja v hotelski restavraciji, hkrati pa sprostitev v wellness centru, notranjem bazenu in obisku savne. Za zabavo pa poskrbite z obiskom ene izmed hotelskih bowling stez.

Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starim delom mesta, ki je poln edinstvene arhitekture še iz časov otomanskega cesarstva, vključno s številnimi kupolastimi džamijami in tradicionalnimi oblikami orientalske arhitekture, kot so konaki (prenočišča) in hanovi (gostilne). Ko boste v mestu, ne izpustite obiska ene izmed restavracij in lokalov oz. čevabdžinic, aščinic, burekdžinic, kafane in slaštitarne, kot jih imenujejo Sarajevčani, z bosanskimi specialitetami, kot so čevapčiči, burek ali pregrešno dobre sladice kot je baklava.

Po kulinaričnem doživetju se prepustite razvajanju prijaznega osebja in vrhunski ponudbi wellnes centra v hotelu Hollywood, kjer bodo poskrbeli, da se boste počutili kot zvezde.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.