Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 50 % na tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi in pripomočki (tiskan barvni priročnik, navigacijska karta, vrvica) v LJ, MB, CE, KR, NG, KP, NM, MS in DR! Tečaj traja 16 šolskih ur: predavanja teoretičnih...

- 50 % na tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi in pripomočki (tiskan barvni priročnik, navigacijska karta, vrvica) v LJ, MB, CE, KR, NG, KP, NM, MS in DR! Tečaj traja 16 šolskih ur: predavanja teoretičnih...

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izpit
Izpit za voditelja čolna-morje mora imeti oseba, ki želi upravljati na morju motorni čoln ali jadrnico do 24 m. Izpit je je mednarodno priznan. Izpit sledi v tednih po zaključku tečaja za čoln. Opravljate ga lahko v Ljubljani, Kopru ali Mariboru.

Tečaj
Izvajamo tečaj, ki traja 16 šolskih ur in je potreben da se kvalitetno pripravite na izpit. Poteka po navodilih in izpitnem programu Uprave RS za pomorstvo, kjer obdelamo celotno vsebino izpita in zagotavljamo visoko stopnjo uspešnosti na izpitu.* Predavanja so optimizirana in sestavljena tako, da:
1. Najprej prejmete po pošti Priročnik za voditelja čolna na morju in navigacijsko karto.
2. Nato se udeležite vseh predavanj teoretičnih predmetov v spletni učilnici, ki potekajo v živo v skupnem trajanju 12 šolskih ur. Kateregakoli predmeta se lahko udeležite ob kateremkoli terminu, ki je objavljen v koledarju tečajev. Vsak predmet lahko v spletni učilnici obiskujete samo 1-krat.
3. Praktični del tečaja traja 4 šolske ure ob naslednjih objavljenih terminih in lokacijah, kjer prejmete še vso preostalo literaturo in pripomočke. Takrat se ureja tudi vsa korespondenca v zvezi s prijavo na izpit.
4. Udeležite se izpita, ki ga določi Uprava za pomorstvo.

Uporabljamo preizkušene metode predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli). Vsebino razlagamo tudi z uporabo praktičnih primerov. Za vsakega tečajnika si vzamemo dovolj časa in ga vodimo skozi improvizirane situacije ter skozi učinkovito reševanje nalog ter ponavljanja.

Da bo učenje lažje in bolj zanimivo imate na voljo interaktivne vsebine. Tako prejmete nov tiskan barvni priročnik (z dostopom do QR kod in videovsebin), online kvize in brezplačno zagotavljamo tudi več kot 110 videovsebin.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.