Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Highlander in rafting na Tari, Foča, Bosna in Hercegovina - 42 EUR - 2x nočitev v Standard lesenem bungalovu za 1 osebo, 1x rafting na Tari za 1 osebo

Kamp Highlander in rafting na Tari, Foča, Bosna in Hercegovina - 42 EUR - 2x nočitev v Standard lesenem bungalovu za 1 osebo, 1x rafting na Tari za 1 osebo

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kanjon Tare je drugi največji po velikosti vsvetu, to reko pa zaradi bistrine in čistoče mnogi imenjujejo tudi »solza Evrope«ampak šele ko boste zapluli na njenih valovih in se potopili vanjo boste vedeli,da je to nekaj najlepšega kar ste doživeli v življenju. Zato ne izpustite teponudbe, izberite tridnevni rafting aranžma s Highlander Timom in se spustite vavanturo ki vas bo pustila brez daha. Avantura po kateri boste imeli mnogonovih prijateljev in še lepše spomine. Neprecenljivo bogastvo. Rezervirajte sisvoje mesto v čolnu po tej neverjetni ceni.   


1.DAN Pridete v kampHighlander do 18h (neobvezna ura) po namestitvi v rezervirani planinskibungalov lahko po želji naročite večerjo (okoli 20h) Potem sledi druženje polegtabornega ognja z glasbo.


2.DAN: Po zajtrku (okoli 8h)sledi prevzemanje rafting opreme (varnostni jopič, čelada, neoprensko oblačilo,veslo). Okoli 10h se s terenskimi vozili odpravite do Brštanovice, ki jeizhodiščna točka za rafting. Vodiči bodo naredili razpored sedenje v čolnu in opravilikratek tečaj o pravilnem sedenju in obnašanju v čolnu, tehnikah veslanja po divjiin hitri reki. Po tem sledi rafting po najvznemirljivejšem delu reke Tare, kibo trajal od 3 do 4 ure z vmesnimi pavzami za fotografiranje, plavanje inosvežitev. Po tem sledi še 5 km raftinga po reki Drini vse do kampa Highlanderkjer bo okoli 15h organizirano kosilo. Kosilo morate naročiti pred odhodom narafting. Po okusnem tradicionalnem kosilu lahko uživate v sprehodu ob reki,družabnih igrah ali v kakšni od športnih aktivnosti v kampu. Večerja bo okoli8h, potem pa sledi druženje ob tabornem ognju in glasbi.


3. DAN:Naslednji dan sledi zajtrk, ob skupni izmenjavi vtisov in načrtih zanove avanture se program zaključi. Po želji in dogovoru z gosti je mogočepodaljšanje bivanja ali pa izkušnja kakšne nove avanture – safari džip,ribarjenje, jahanje konj, gorsko kolesarstvo ali izleti v Sarajevo, Višegrad,Trebinje ali Dolino herojev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.