Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

FOREVER PAMETNA URA SB320 ZLATO ROZA, VODOODPORNA

FOREVER PAMETNA URA SB320 ZLATO ROZA, VODOODPORNA

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Moderna športna pametna ura

Moderna pametna ura SB-320 je odlična alternativa klasičnih ur za vse športnike ali navdušence nad aktivnim slogom življenja. Moderen stil ter izredno kakovosten ter pregleden 1.3″ IPS zaslon, z nastavljivo svetlobo zaslona, poskrbita za vsakdanji, športni ali poslovni pridih na vsakem koraku. Za vaše beleženje aktivnosti bo poskrbljeno s pedometrom oziroma števcem korakov, merilcem razdalje, merjenjem srčnega utripa in beleženjem porabljenih kalorij. Športna ura bo spremljala vašo aktivnost ter analizirala vaš spanec.

Sledenje športnim aktivnostim in zmogljiva baterija

SB-320 ponuja sledenje mnogim različnim športnim aktivnostim. Prejeli boste vibracijska obvestila ob dosegu zadanega športnega cilja. Prav tako vas boste redno obveščeni o vremenskih razmerah. Ura je nepremočljiva s standardom IP67, ki do določene mere zagotavlja zaščito pred vodo ter vlago. Vgrajena baterija s kapaciteto 180 mAh in optimiziran sistem bosta poskrbela za do 10-dnevno brezskrbno uporabo.

Povezljivost z mobilnim telefonom in dodaten pašček

Športna ura vam bo podatke na vašem pametnem telefonu prikazovala preko aplikacije in vas bo opozarjala z obvestili o prejetih klicih, SMS-ih, MMS-ih, elektronski pošti in socialnih omrežjih. Združljiva je z Android in IOS napravami. Športna ura se preko brezžične povezave Bluetooth poveže s pametnim telefonom, hkrati pa omogoča nadzor nad kamero in glasbo.

Zaradi elegantnih oblik, modnega športnega videza in priloženih dveh paščkov (silikonski in kovinski) je odlična izbira tudi kot modni dodatek in bo pritegnila marsikateri pogled.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.