Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Bijela Uvala - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 1.040 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 7 oseb (4 odrasle osebe in 3 otroke do 12 let), Uporaba bazenov

Kamp Bijela Uvala - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 1.040 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 7 oseb (4 odrasle osebe in 3 otroke do 12 let), Uporaba bazenov

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


KampBijela Uvala se nahaja v Zeleni Laguni približno 5 km odPoreča. Večji del kampa je urejen s parcelami velikosti od 60do 110 m2, ki so opremljene z elektriko in priključki za vodo. Zakvaliteto storitev je kamp Bijela Uvala od nemškega ADAC prejeloceno 4,5 od maksimalne ocene 5.


Plaža: kamnita,travnata in betonirana plaža s prodnatimi zalivi označena z modrozastavo. Del plaže na desnem robu kampa (proti kampu Zelena Laguna)je nudističen.


Ponudbav kampu:
 
restavracije, bari na plaži in ob bazenih, grill restavracija, supermarket, prodajalna spominkov/časopisni kiosk, stojnice s sadjem in zelenjavo, pekovski izdelki, malo pristanišče, plesna terasa, salon za masažo, štirje zunanji bazeni, odbojka na mivki, ob doplačilu tenis, namizni tenis, mini golf, najem koles, windsurfing, čolni. Ob poletnih mesecih animacija za otroke in odrasle. Brezplačen Wi-Fi na celotnem področju kampa.


Mobilna hiška Capri comfort 29m2: za do max. 7 oseb ( 4+3), 3 spalnice (ena z zakonsko posteljo 140x190cm, druga z ločenima posteljama 70x190cm in tretja pograd 70x185cm, kuhinja, kopalnica, nadkrita lesena terasa, televizije ni. V dnevnem prostoru opcija pomožnega ležišča za otroka. cca. 300m od morja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.