Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel River Bijeljina, Bijeljina, Bosna in Hercegovina - 44 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Pozna odjava (do 16. ure)

Hotel River Bijeljina, Bijeljina, Bosna in Hercegovina - 44 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Pozna odjava (do 16. ure)

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel River, sodoben hotel,odpira svoja vrata za vse potnike! Hotel River je na novo zgrajen hotel naodlični lokaciji v neposredni bližini Etno vasi Stanišići in mejnega prehodaPavlović most.V manj kot 15 minut vožnje boste odkrili hotelv središču Bijeljine.


Hotel River ponuja moderno opremljene in elegantne sobe, ki ponujajo vrhunsko kakovost opreme. Cilj hotela River jezadovoljiti potrebe izkušenih popotnikov ter jim zagotoviti dodatno udobje. Vhotelu je 39 prostornih in toplih sob ter apartmajev za 97 gostov, opremljenih zvsem potrebnim za popoln počitek in sprostitev. Sobe vključujejo kabelskotelevizijo, mini bar, sušilnik za lase, priključek za internet, centralno, sef... Vse nastanitvene enote so klimatizirane. Gostom je na voljo brezplačnoparkiranje s 65 parkirnih prostorov, ki so pod stalnim nadzorom.V hotelu se nahaja restavracija s 100 sedeži in letnim vrtom, trgovina je odprta 24 ur.


Pomembnaturistična atrakcija v Bijeljini je Etno vas Stanišići, ki izstopa kot največjaetno vas na Balkanu! Idealna priložnost, da sprostite dušo in telo! Etno SeloStanišići sestavlja približno dvajset lesenih hiš, mlekarna, vodnjak, kovačnica,žitni jantar, stare hiše in velika restavracija.  Od ostalih znamenitosti je vsekakor vrednoomeniti obalo Drine, Banja  Dvorove in ​​nakupovalnasredišča z bogato ponudbo. Tukaj lahko tudi obiščete pravoslavne templje -Samostan svete Petke, Samostan svetega Vasilija Ostroškog, Samostan Tavna vslikovitem območju, kjer se srečata gora Majevica in Semberska raven.


Od mednarodnega letališča Nikola Tesla Beograd je hotel oddaljen 110 km, od letališča Tuzla 75 km, od letališča Sarajevo 190 km. Mesto se nahaja v bližini avtoceste Beograd-Zagreb in večjih mest v Srbiji, kot sta Beograd in Novi Sad (približno 120 km). Bijeljina daje drugačen občutek kot pa ostala mesta v Bosni. Hiše in vrtovi so podobni tistim na Madžarskem in v Vojvodini v Srbiji ter v Slavoniji na Hrvaškem. Parki in promenade po mestu so prav tako izredno lepo urejeni in obkroženi z ograjami in dobro vzdrževanimi tratami. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.