Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SONY TELEFON XPERIA 1 II SONY TELEFON XPERIA 1 II

SONY TELEFON XPERIA 1 II SONY TELEFON XPERIA 1 II

17%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Xperia 1 II , najnovejši vrhunski model podjetja Sony, je bliskovito hiter in prvi pametni telefon na svetu1 s snemanjem do 20 sličic na sekundo2 v načinu AF/AE3 burst in povezljivostjo 5G za popolno doživetje kreativne zabave

 

Trojna kamera, razvita na podlagi v industriji vodilne tehnologije Alpha, uporablja dovršene objektive ZEISS z optiko, kalibrirano posebej za Xperio s senzorjem 3D iToF.

Vodilna panožna tehnologija na področju samodejne izostritve zagotavlja snemanje s hitrostjo 20 sličic na sekundo2 v načinu burst in 60 AF/AE3 izračunov vsako sekundo4 ter samodejno izostritev za oči v realnem času Real-time Eye AF4 za ljudi in živali5.

Cinematography Pro (z uporabo tehnologije CineAlta) lahko snema z različno hitrostjo sličic in dovoljuje več nadzora, kot je samodejna izostritev na dotik in ravnovesje beline po izbiri za še boljše rezultate vaših snemalnih izletov na področje kinematografije.

HDR OLED zaslon CinemaWide z diagonalo 16,51 cm (6,5 palca) in ločljivostjo 4K6 prikazuje barve s še ne doseženo verodostojnostjo v načinu za ustvarjalce Creator mode (z uporabo tehnologije CineAlta).

Uporaba zvočne tehnologije Dolby Atmos®, izpiljene v sodelovanju s podjetjem Sony Pictures Entertainment, prinaša večdimenzionalno doživetje prostorskega zvoka pri ogledu filmov.

Stereo zvočnika na sprednji strani telefona proizvajata zvok v kakovosti, kot so si jo zamislili ustvarjalci, sodelovanje s podjetjem Sony Music Entertainment in nova tehnologija prostorskega zvoka 360 Reality Audio7 z edinstvenim strojnim dekodiranjem pa še dodatno optimizirata predvajani zvok.

Naslednja generacija povezljivosti, 5G, mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform in zmogljiva baterija s kapaciteto 4.000 mAh ter brezžičnim polnjenjem prinašata optimalno hitrost in delovanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA