Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

FOREVER OTROšKA URA KW-50 ROZA, LBS LOCIRANJE, SIM

FOREVER OTROšKA URA KW-50 ROZA, LBS LOCIRANJE, SIM

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Naši najmlajši odraščajo s raznimi pametnimi napravami in so velikokrat bolj spretni z vsemi novostmi, ki jih prinaša napredna tehnologija, kot starši. V primeru da je vaš otrok še premajhen za posedovanje lastnega pametnega telefona, je ura KW-50 idealna rešitev za komunikacijo med starši in otrokom brez stroška nakupa dodatnega pametnega telefona. Pametna otroška ura z 1.44" zaslonom na dotik bo v kombinaciji s pametnim telefonom in naloženo brezplačno aplikacijo poskrbela za natančno lociranje vašega otroka. Določite lahko območja gibanja vašega otroka in s tem poskrbite za nadzorovano varnost vašega otroka. V primeru, ko bo otrok zapustil varno cono gibanja, boste takoj prejeli opozorilo na vaš pametni telefon.

KW-50 ima vgrajeno natančno LBS lociranje. Forever otroške ure delujejo v vseh mobilnih omrežjih po Evropi, zato je za varnost vaših otrok brezhibno poskrbljeno tudi med počitnicami v tujini. S pritiskom in držanjem SOS gumba bo vnaprej določenim trem številkam omogočeno takojšnje opozorilo, da nekaj ni v redu.

Poleg ure so prisotne tudi naslednje funkcije: upravljanja kamere na daljavo, sporočila ter obvestila o sporočilih, matematične igre, telefonski imenik oddaljeni izklop ter priročna svetilka. Zahvaljujoč reži za micro SIM kartico vgrajenemu mikrofonu in zvočniku lahko otrok uro uporablja tudi za opravljanje telefonskih klicev. V primeru, da se vaš otrok ne bo spomnil kje je pozabil uro jo boste preprosto našli preko vgrajenega iskanja naprave


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.