Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Resort Perla - Hotel Perla - Luksuzen oddih v apartmaju, Rogoznica, Dalmacija, Hrvaška - 160 EUR - 1x nočitev v apartmajju za 4 osebe, Uporaba vseh 4 bazenov v Resortu (en je ogrevan)

Resort Perla - Hotel Perla - Luksuzen oddih v apartmaju, Rogoznica, Dalmacija, Hrvaška - 160 EUR - 1x nočitev v apartmajju za 4 osebe, Uporaba vseh 4 bazenov v Resortu (en je ogrevan)

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


''Izredna lokacija in fantastična plaža. Obilen zajtrk, prijazno osebje. Vse novo in urejeno,'' je samo en od številnih pozitivnih komentarjev, ki jih boste prebrali, ko boste brskali o Resortu Perla. Sami se prepričajte in uživajte v številnih in lepih stvareh na izredni lokaciji!

Hotel Perla se nahaja v sklopu luksuznega Perla Resorta, ki svojim gostom nudi različne dodatne vsebine, s pomočjo katerih boste preživeli idealen oddih.

Apartmaji Perla Resort so svoja vrata za prve goste odprli leta 2013. Vsi apartmaji imajo ločen vhod, stranišče, klimatsko napravo, mini bar, balkon s pogledom na morje in bazene. Skupaj 16 apartmajev s pogledom na bazene in morje je idealna izbira za družine z otroki ali pare.

Izkoristite storitve profesionalnega osebja. Prijazno osebje vam je vedno na razpolago in v pomoč, hkrati pa spoštuje zasebnost vsakega posameznika. Pomagali vam bodo tudi pri rezervaciji izleta ali drugih storitev.

Privoščite si najboljše in uživajte v odlični hrani. Izredni kuharji izbirajo samo najkakovostnejše jedi za pripravo enkratne gurmanske izkušnje.

Imate radi šport? V Perla Resortu boste doživeli enkratno športno izkušnjo. Tenis s pogledom na morje. Izkoristite priložnost za najem teniškega igrišča ali inštrukcije s priznanimi trenerji. Ostanite v formi tudi v času dopusta. Zunanji fitness je na voljo med otroškim igriščem in teniškim igriščem. Na voljo je brezplačno.

Želite biti lepi in urejeni tudi na dopustu: Beauty bar se nahaja ob bazenu in ponuja različne tretmaje lepote, masaž, pedikuro, manikuro ipd.

Med oddihom izkoristite priložnost za obisk Splita ali Šibenika, ne spreglejte niti samo 2 km odaljene Rogoznice in njenega zgodovinskega mestnega jedra.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.