Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Fortuna - Wellness oddih, Banja Luka, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Fortuna - Wellness oddih, Banja Luka, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Fortuna se nahaja na Petrićevcu, v sklopu naselja »Žute Zgrade«; od centra Banje Luke je oddaljen le dobra 2 kilometra. Koncept, na katerem temelji wellness center, poskrbi za izpolnitev vseh potreb sodobnega človeka. Zasnovan in zgrajen je v skladu z visokimi standardi in predstavlja novo dimenzijo na področju namestitve in storitev.

V Hotelu Fortuna vam je na voljo 17 sodobno in razkošno opremljenih namestitvenih enot. Vse sobe in apartmaji so opremljeni z mini barom, LCD plazma televizorjem, ADSL internetnim pristopom, sefom, vključujejo pa tudi SOS alarmni sistem. Kopalnice so opremljene z masažnimi kadmi in prhami z masažnimi šobami. Vse sobe so klimatizirane.

Bivanje v Hotelu Fortuna vam bo gotovo pričaralo nepozabne počitnice in veliko mero zadovoljstva. Poleg nočitve boste v hotelu lahko tudi zajtrkovali v restavraciji Konoba, uživali v storitvah wellness centra in se prepustili sprostitvi v savni, fitnes prostorih ter zunanjem in notranjem bazenu. V sklopu hotela se nahaja tudi MC Fort (hitra hrana), kjer je tudi igralnica za otroke. Sproščate se lahko tudi v Cockatil baru na odprtih bazenih ali v nočnem klubu Wine club.

Wellness center vključuje en notranji bazen in kar 3 zunanje. Notranji bazen je gostom na razpolago tekom celega leta. Trije zunanji bazeni (pol-olimpijski, hidromasažni in otroški) so gostom na voljo v poletnih mesecih. Aktivni ste lahko tudi na športnih terenih (košarka, mali nogomet, odbojka na mivki).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.