Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Garni Rimski - Oddih v Novem Sadu, Novi Sad, Srbija - 50 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 7 let brezplačno), Kava ali čaj dobrodošlice

Hotel Garni Rimski - Oddih v Novem Sadu, Novi Sad, Srbija - 50 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 7 let brezplačno), Kava ali čaj dobrodošlice

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Rimski je od središčaNovega Sada oddaljen le 1,5 km, svoja vrata pa je odprl leta 2001. Z avtobusnoin železniško postajo je dobro povezan, od kulturnih in zgodovoinskihznamenitosti pa je le streljaj stran. Hotel razpolaga s 15 sobami in 4apartmaji, kavarno, restavracijo in kongresno dvorano. Gostom je na razpolago24-urna sobna postrežba, računalnik, printer, skener, telefon, faks... HotelRimski predstavlja popoln kraj za nastanitev tako poslovnih gostov kot tudituristov. 


Novi Sad je prestolnica pokrajine Vojvodina in drugo največje mesto v Srbiji. Mesto je polno zelenih površin ter znamenitosti. Od številnih turističnih znamenitosti vam priporočamo reko Donavo in znano sprehajališče »Beogradski kej« ter številne plaže ob reki, od katerih je najlepša in najbolj urejena »Štrand«. Mesto, ki ga turisti najprej obiščejo, je Petrovaradinska trdnjava, zgrajena v 17. in 18. stoletju in predstavlja zgodovinski spomenik. Tam se nahajajo tudi Muzej mesta Novi Sad, Akademija umetnosti, observatorij in arhiv mesta, prav tako pa se tukaj vsak julij tradicionalno odvija glasbeni festival EXIT, ki velja za najboljši festival v Evropi. 


Po obisku trdnjave se sprehodite do mestnega središča, priporočamo sprehod skozi Dunavski park. V bližini mesta se nahaja 17 znanih samostanov na Fruški gori, ki so bili grajeni med 15. in 18. stoletjem. Obisk vam bom ostal v spominu še dolgo časa, ne samo zaradi kulturne vrednosti, temveč tudi zaradi naravnih lepot, ki jih ponuja Fruška gora.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.