Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ANKER ROBOVAC 35C WIFI ROBOTSKI SESALNIK čRN

ANKER ROBOVAC 35C WIFI ROBOTSKI SESALNIK čRN

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Eufy RoboVac 35C robotski sesalnik
Robotski sesalec z izjemno močjo sesanja lahko upravljate prek aplikacije EufyHome ali prek glasovnega upravljanja. Določite mu pot sesanja, ki jo bo upošteval. Kompatibilen je z Amazonovo Alexo in Google Assistant, ima funkcijo BoostIQ Technology za močnejše sesanje. Priloženo darilo, EufyLumos pametna WiFi sijalka.

Najboljši pomočnik pri čiščenju
RoboVac 35C robotski sesalec je vaš novi gospodinjski pomočnik v boju s prahom. Napolnjen lahko sesa do 100 min, ob tem pa vas ne bo motil pri drugih opravilih, saj ni glasnejši od mikrovalovne pečice. Za zahtevnejše predele uporablja tehnologijo BoostIQ Technology, ki avtomatično poveča moč sesanja v 1,5 s, ko je to potrebno.

Brezskrbno upravljanje in nadzor
Sesalec je tako predan čiščenju, da lahko to počne tudi, ko vas ni doma, saj ga lahko upravljate na daljavo, prek aplikacije EufyHome, doma pa vas uboga tudi prek glasovnega upravljanja, saj je kompatibilen z Amazonovo Alexo in Googlovim Assistent. V aplikaciji si enostavno nastavite, katera območja naj očisti, saj ima dvojne Hall senzorje, ki omogočajo, da ostane znotraj mej, ki ste jih postavili sami. Če se vam RoboVac skrije ali zatakne, v aplikaciji le kliknete na gumb »Find My Robot« in vam sporoči njegovo lokacijo.

Učinkovito in temeljito čiščenje
RoboVac kombinira dvoplasten filter z enim visoko učinkovitim, združena v boju s prahom. Ima 3 kartače in izjemno sesalno moč. Sesalec je suhi in deluje na vrečko za prah s prostornino 0,6 l. Ne potrebuje vašega nadzora, saj ima vgrajeno posebno tehnologijo, s katero zazna robove in stopnice.

Lastnosti:

Vhodna napetost 19 V
Poraba moči 40 W
Nivo hrupa 55 dB
Tip baterije Li-Ion, 2600 mAh, DC 14,4 V
Čas čiščenja do 100 min
Čas polnjenja 300–360 min
Prostornina vrečke za prah 0,6 L
Teža 2,7 kg
Kompatibilnost Android 4.3 in novejše ali iOS 8 in nove naprave

 

Uradna stran proizvajalca


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.