Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Academia - Vrhunski oddih v centru Zagreba, Zagreb, Hrvaška - 118 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Academia - Vrhunski oddih v centru Zagreba, Zagreb, Hrvaška - 118 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Academia 4 * se nahaja v središču Zagreba, v Tkalčićevi ulici. Zahvaljujoč lokaciji, ki je le nekaj minut hoje od Trga bana Josipa Jelačića, je hotel idealen za vse goste, ki cenijo bližino zgodovinskega središča Zagreba in možnost njegovega ogleda brez potrebe po uporabi prevoznih sredstev.

Vse sobe v hotelu so dvoposteljne, sodobno urejene in prostorne s pogledom na Tkalčićevo ulico ali vrt. Na voljo je tudi šest sob s terasami, ki so idealne za lastnike hišnih ljubljenčkov. Poleg sob ima hotel tudi 2 apartmaja, od katerih ima eden prostorno teraso s pogledom na Tkalčićevo ulico.

Gostje imajo na voljo tudi podzemno garažo v 2 nadstropjih, s čimer se lahko pohvali le nekaj hotelov v samem središču Zagreba.

Bistro St. Michael se nahaja v pritličju hotela, nekaj metrov od glavnega vhoda. Zahvaljujoč idejam kreativnih kuharjev gostom ponujajo povsem drugačno hrano z jedilnikom, ki je usmerjen tako na male hrvaške proizvajalce kot tudi na hrvaški trg. Na jedilniku so tradicionalne jedi s sodobnim pridihom, za popolnost užitka pa je na voljo velika izbira vin, od tega je približno trideset izključno hrvaških, medtem ko preostali del vinske karte zajema glavne regije in svetovne pridelovalce vina.
Hotel je oddaljen 2 minuti hoje od butičnega kina Kaptol, ki se nahaja v nakupovalnem središču Kaptol. Kino je edinstven - ima 5 edinstvenih dvoran z najsodobnejšo tehnologijo in čar starih umetniških kinodvoran.

https://www.youtube.com/watch?v=96GTa6WAs4Q


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.