Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Puntijar - Butični hotel pod Sljemenom, Zagreb, Hrvaška - 116 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi 

Hotel Puntijar - Butični hotel pod Sljemenom, Zagreb, Hrvaška - 116 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi 

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Puntijar je novo zgrajeni vrhunski boutique hotel-muzej s štirimi zvezdicami, ki spretno združuje moderno gradnjo, sodobne standarde in brezčasno okolje. Zgrajen je za goste z odličnim okusom, nudi pa kar 35 unikatno urejenih nastanitvenih enot, med njimi tudi dva junior apartmaja. Hotel se nahaja le 7 minut vožnje od središča mesta.


S svojo usmerjenostjo v klasično ureditev in dediščino, in z vzdušjem, ki daje občutek brezčasnosti, hkrati pa zagotavlja udobje in čarobnost, hotel Puntijar ponuja enkratno zatočišče, kjer bodo vse goste postregli z individualnim pristopom in vrhunskimi storitvami. Odkrivajoč zgodovino Hrvaške in Zagreba, bo goste ovil v svojo zgodbo, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega.


Gostje lahko uživajo ob antičnem pohištvu iz celotne Hrvaške, ki je nevsiljivo postavljeno tako, da zagotavlja popolno udobje in sproščenost.


Hotel Puntijar bo zadovoljil vse želje po kulinaričnih doživetjih. V restavraciji Stari Puntijar se bodo gostje lahko prepustili čarovnijam okusov v edinstvenih jedeh, pripravljenih po najstarejših hrvaških, družinsko ohranjenih receptih, ki bodo izpolnili pričakovanja tudi najzahtevnejših brbončic. 


Hotel ponuja celovit nabor storitev, od kavarne do bara, poslovnega centra, fitnes prostorov, knjižnice, kongresne dvorane in ostalih edinstvenih prostorov, ki so odlična izbira za poslovne sestanke, promocije, team buildinge, seminarje, sprejeme in ostale dogodke. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.