Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Six Inn Hotel Budapest - Oddih v prijetnem ambientu v središču Budimpešte, Budimpešta, Madžarska - 154 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

Six Inn Hotel Budapest - Oddih v prijetnem ambientu v središču Budimpešte, Budimpešta, Madžarska - 154 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Iščete moderne, elegantno oblikovane sobe v prijetnem vzdušju vsredišču Budimpešte? Six Inn Hotel Budapest je odlična izbira! Sodobno urejenhotel se nahaja v mirni ulici. Je odlična izbira za posameznike in poslovnepotnike.

Hotel Six Inn Budapest se nahajazelo blizu središča Budimpešte, zahodna železniška postaja in avenija Andrassy,sta oddaljena le nekaj minut hoje. Terme Széchenyi in Trg herojev sta odobjekta oddaljena 15 minut hoje. Trg Liszt Ferenc z restavracijami in lokali je800 m stran od hotela, do trgovskega centra Westend City Center in železniškepostaje Nyugati pa lahko pridete v le 10 minutah hoje.

Budimpešta je glavno mestoMadžarske. Je kulturno, gospodarsko in izobraževalno središče in najlepši draguljsrednje in vzhodne Evrope. Če ste na službeni poti, želite raziskovati mestoali obiskati katere od term v Budimpešti, vam je prijazno osebje v hotelu SixInn Hotel Budimpešta s svojimi nasveti na voljo 24 ur na dan.

Sodobne, elegantno oblikovanesobe imajo prijetno vzdušje. Večina jih je obrnjena na mirno notranjedvorišče; nekatere imajo pogled na ulico. Vse sobe so opremljene z mini barom,LED TV, telefonom, brezplačnim Wi-Fi, sušilcem za lase, nastavljivo klimatskonapravo in antialergijsko posteljnino. Sobe, ki imajo balkon ali teraso, soopremljene z vrtno mizo in stoli.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.