Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SUPER CENA za set Brows Best Sellers Kit, ki vsebuje: magični svinčnik, čopič za zarisovanje, čisti gel za obrvi in dvojni čopič!

SUPER CENA za set Brows Best Sellers Kit, ki vsebuje: magični svinčnik, čopič za zarisovanje, čisti gel za obrvi in dvojni čopič!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


MAGIC BROW LIFT
Ustvarite izredno virtualno dvigovanje obrvi, ki vam bo omogočilo okvir obraza in končalo vaš make-up. HIGHLIGHTER (osvetljevalec) se uporablja pod lokom, ki definira in dvigne obrvi in za konec CONCEALER (korektor) pokriva nepopolnosti in osvetli nepravilnosti. Pripomoček se lahko uporabi tudi na vrhu obrvi, za želeno celotno obliko obrvi. Deluje z vsemi toni kože in dvigne obrvi, da so videti sveže.
EYE SMUDGE BRUSH
Posebej zasnovani čopič je odličen pripomoček za nežno ujemanje oz. nanašanje MAGIC BROWN LIFT-a z osvetljevalcem in korektorjem na kožo.
CLEAR BROW GEL
Čisti gel za obrvi bo obdržal vaše obrvi take, kot jih želite. Z enim enostavnim nanosom bodo vaši loki dobili jasno in čisto obliko, ki si jo zaslužijo. Ker je vodoodporen in dolgotrajen, so vaše obrvi obstojne cel dan, ne glede na to, kako aktiven je vaš življenjski slog.
BROW DUO BRUSH
Posebej izdelani dvojni čopič za obrvi je bistveno orodje za natančno nanašanje pudra v prahu in za vzdrževanje negovanega videza. Dva čopiča v enem vam omogočata, da ustvarite natančne čiste linije za brezhibne obrvi.Super glamurozne obrvi v sekundah. Komplet vsebuje magični svinčnik, čopič za zarisovanje, čisti gel za obrvi in dvojni čopič.
Vsebina magičnega svinčnika: 4.0g;
Vsebina čistega gela: 9.0 ml.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.