Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kamp Ljutić Biograd - First minute poletje, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 712 EUR - 5x nočitev v mobilni hišici za 4 osebe , Uporaba postelnjine in brisač

Kamp Ljutić Biograd - First minute poletje, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 712 EUR - 5x nočitev v mobilni hišici za 4 osebe , Uporaba postelnjine in brisač

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mobilne hiške v kampu Ljutić Biograd vabijo s svojo udobnostjo, luksuzno ureditvijo in opremo. Postavljene v bližini prodnate plaže z biserno čistim morjem in pogledom na Pašmanski kanal, so idealna izbira za vaše počitnice! Od kampa do središča Biograda vodi sprehajališče vzdolž Jadranskega morja. 

Kamp se nahaja poleg kampa Soline v Biogradu na Moru. ki je priljubljena destinacija s bogato ponudbo kulturnih, naravnih in zabavnih znamenitosti. Ogledate si lahko različne nacionalne parke: NP Plitviška jezera, Kornati, Krka in dva naravna parka, Telaščica in Vransko jezero. V neposredni bližini se nahaja zabavni družinski park Mirnovec. Dolgoletna turistična tradicija in bogata ponudba dejavnosti sta samo nekatera izmed razlogov, zakaj izbrati Biograd in njegovo okolico kot destinacijo za dinamičen dopust.

Luksuzno urejene in opremljene mobilne hiške, ki se nahajajo v na novo zasnovanem delu kampa, so idealna izbira za vaše počitnice! Za vas so na voljo nove mobilne hiške: PREMIUM.

Mobilna hiška Premium: Moderna in prostorna mobilna hišica, velika 32 m2, s teraso, veliko 20 m2. Mobilna hišica sprejme do 6 oseb. Ima 2 spalnici. 2 dodatni osebi lahko (ob doplačilu) spita na dodatnem ležišču v osrednjem prostoru. 2 kopalnici, klima, parking pri mobilni hišici za 1 avtomobil. 2 spalnici: 1 z zakonsko posteljo in druga z dvema ločenima posteljama: 80x200. Moderno opremljena kuhinja/dnevna soba z dodatnim ležiščem-sofo za 2 otroka. TV.

Posteljnina in brisače so vključene v ceno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.