Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Indije Banjole - First minute prvomajski prazniki in jesen , Banjole, Istra, Hrvaška - 144 EUR - 4x nočitev v mobilni hiški za do 4 osebe, Uporaba posteljnine

Kamp Indije Banjole - First minute prvomajski prazniki in jesen , Banjole, Istra, Hrvaška - 144 EUR - 4x nočitev v mobilni hiški za do 4 osebe, Uporaba posteljnine

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Arena Indije se nahaja na polotoku Banjole pri Puli, od katere je kamp oddaljen cca 10 km. Kamp ima parcele urejene v terasah pod borovim gozdom, omogoča tudi najem mobilnih hišic. Skupno lahko kamp Arena Indije sprejme do 1.500 oseb. Plaža je večinoma skalnata in je dolga 1,5 km, v kampu pa je urejena tudi pasja plaža.

V sklopu kampa najdete menjalnico in turistično agencijo, kjer vam lahko pomagajo organizirati različne izlete. Uživate lahko tudi v številnih prostočasnih dejavnostih, saj je okolica prepletena s tekaškimi potmi in kolesarskimi stezami, v kampu pa organizirajo tudi potapljanje in vožnjo s kanuji.

Naravni park Kamenjak je oddaljen 4 km, narodni park Brioni je 18 km stran, do Pula, kjer si lahko ogledate znameniti rimski amfiteater, pa je 8,5 km. Letališče Pula je oddaljeno 13 km.


Mobilna hiška kamp Indije ** Banjole je namenjena za do največ  5 oseb (4+1): ima 24 m2, v njej sta 2 spalnici ena z dvojno posteljo 140×190, druga s tremi ležišči, kopalnica z wc-jem in kuhinja. Pred hiško je delno pokrita lesena terasa za do max 5 oseb. V letu 2020 obnovljena z novimi jogiji, vzglavniki, prevlekami, zavesami, terasami, nove pipe, kavni aparat. Brisače in TV niso na voljo.


Mobilne hiške so starejšega tipa in primerne za nezahtevne goste.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.