Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Osijek - Oddih z neomejenim uživanjem kostanjevih sladic , Osijek, Hrvaška - 173 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Classic sobi za 2 osebi (1 otrok do 10. leta brezplačno), Darilo presenečenja v sobi

Hotel Osijek - Oddih z neomejenim uživanjem kostanjevih sladic , Osijek, Hrvaška - 173 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Classic sobi za 2 osebi (1 otrok do 10. leta brezplačno), Darilo presenečenja v sobi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zima v čudovitem hotelu Osijek na bregu reke Drave s pravljičnim razgledom!

Hotel Osijek se nahaja v srcu peš cone mesta, na najdaljšem rečnem sprehajališču na Hrvaškem ob reki Dravi inponuja čudovit panoramski pogled na okolico. 


Hotel bo s svojo ponudbo vnesel kanček razkošja v vaše potovanje, ne glede na to, ali ste tukaj zaradi poslovnih razlogov, ali pa ste se v Osijek pripeljali, da bi raziskali turistične ponudbe tega območja. Notranjost hotela je zračna, moderna in elegantna, še pomembneje pa je, da izžareva toplino in prijaznost ljudi, ki v hotelu delajo in vaše bivanje obogatijo z vrsto lepih izkušenj. Ob pestri gastronomski ponudbi boste še bolj uživali ob pogledu na mirno rečno pristanišče, mostove in sproščujočo Baranjsko nižino.

Classic sobe velikostipribližno 20 m2 - elegantno opremljene in udobne sobe s čudovitim razgledom nareko Dravo ali mesto Osijek.
 Vse sobe so klimatizirane in imajo kabelsko TV z mednarodnimi kanali. Na voljo sta tudi mini bar in sušilec za lase.

V elegantni restavraciji Zimska luka, ki se nahaja v hotelu, boste uživali v domiselnih menijskih kreacijah, za katere je moderna kuhinja našla temelje v bogati in slavni slavonski tradiciji. S skrbno oblikovanimi specialitetami, izvrstno postrežbo in bogatim izborom vrhunskih hrvaških vin bodo vaše počitnice nepozabne.

V hotelu je lepotni center, ki ponuja storitve za nego obraza in telesa, frizerski salon, solarij, manikuro in pedikuro ter programe neinvazivnega oblikovanja telesa.

Hotel je blizu različnih parkov, 10 minut hoje vas loči od starega mestnega jedraOsijeka in 3 minute hoje od glavnega mestnega trga. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.