Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel President Solin - Wellness oddih v vrhunskem hotelu, Solin, Dalmacija, Hrvaška - 196 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejena uporaba wellness & spa vsebin (bazeni, jacuzzi, relax cona)

Hotel President Solin - Wellness oddih v vrhunskem hotelu, Solin, Dalmacija, Hrvaška - 196 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejena uporaba wellness & spa vsebin (bazeni, jacuzzi, relax cona)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


sanjski oddih v Dalmaciji wellness in bazeni ✔kombinacija luksuznega dizajna in izjemna udobnost zgodovinske znamenitosti 

Obiščiterojstno mesto rimskega cesarja Dioklecijana, nekdanjo antično Salono, današnjiSolin, in se v stilu starih Rimljanovrazvajajte in sprostite pod okriljem Hotela President Solin, ki bo poskrbelza vaš sanjski oddih, saj se nahaja v samem srcu mesta Solin. Bogatamediteranska kultura in stare antične znamenitosti vas bodo očarale.
 

HotelPresident Solin ima 92 luksuznih sob in 4 rezidenčne apartmaje. Vse sobe soelegantno urejene in vrhunsko opremljene z možnostjo zakonske postelje aliločenima posteljama ter kopalnico. Vsaka soba ima brezplačno internetnopovezavo, dostop do vrhunskega Wellness & Spa centra in balkon s čudovitimpogledom na okolico hotela.  

Wellness & Spacentar Life se razprostira na površini 1600 m2 in nudi popolno relaksacijo inbogato ponudbo vsebin in storitev. Na voljo vam je  jacuzzi, slanasoba, soba za sproščanje, ogrevani notranji bazen, olimpijski zunanji bazen,družinski zunanji bazen, bogata izbira masaž, tretmajev obraza in telesa. Vsemutemu lahko dodate še izbrane delikatese Spa kuhinje. Za tiste, ki radi raziskujete, kolesarite in siogledujete zgodovinske ali naravne znamenitosti, je lokacija hotela idealnoizhodišče do zgodovinskih mest v bližini, nacionalnih parkov in otokov. Pobegnite od dnevnega stresa in zakorakajte voazo miru. Kombinacija luksuznega dizajna in izjemno udobnosti, predvsem paprijaznega in profesionalnega osebja, bo poskrbela za nepozabno bivanje v HoteluPresident Solin.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.