Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pilvax Hotel Superior Kalocsa, Kalocsa, Madžarska - 68 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Classic dvoposteljni sobi za 2 osebi , Uporaba wellnessa v hotelu (finska savna in sprostitveni salon) 

Pilvax Hotel Superior Kalocsa, Kalocsa, Madžarska - 68 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Classic dvoposteljni sobi za 2 osebi , Uporaba wellnessa v hotelu (finska savna in sprostitveni salon) 

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kalocsa je eno najstarejših mest na Madžarskem in ima največje območje gojenja paprike na svetu. Hotel Pilvax Superior Kalocsa je od muzeja Paprika oddaljen le 300 m in ponuja popolno sprostitev za obiskovalce, ki iščejo mir, pare, družine in poslovne potnike.

Hiša v klasicističnem slogu je bila zgrajena okoli leta 1820 in je bila v lasti družine Szabó. Z ohranitvijo zunanjih in notranjih delov prvotne stavbe zgradba pričara čas 19. stoletja. Odlična lega hotela omogoča dostop do zgodovinskih, arhitekturnih, kulturnih, umetniških znamenitosti zgodovinskega mestnega jedra le v nekaj minutah hoje.

Hotel ima 15 udobnih sob s pogledom na notranje dvorišče z ločenimi kopalnicami, ki zagotavljajo popolno udobje. Pohištvo in oprema predstavljata visoko kakovost hotela: eleganten, sodoben slog je združen s konceptom udobja in ugodja. Vse sobe so individualno klimatizirane, opremljene s HD Smart TV in dostopom do brezžičnega interneta. Za invalide so v pritličju sobe s prilagojenim dostopom.

Terme Csajda: Zdravilišče ima dva 35°C termalna bazena, 28°C bazen in 30°C bazen. Na voljo so tudi različne wellness in spa storitve, kot so savna, masaža, fizioterapija, bazen in fitness. Termalna voda ima visoko vsebnost mineralov, natrijevega klorida, bromida, jodida in je odlična za zdravljenje mišično-skeletnih in sklepnih bolezni.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.