Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Jupiter Luxury Hotel - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 104 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Deluxe sobi s hidromasažnjo kadjo za 2 osebi, Uporabo savne za 2 osebi

Jupiter Luxury Hotel - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 104 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Deluxe sobi s hidromasažnjo kadjo za 2 osebi, Uporabo savne za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel JupiterLuxury se nahaja znotraj Dioklecijanove palače, ki je pod Unescovo zaščito, inblizu Jupitrovega templja. Nastanitev je od plaže oddaljena 11 minut hoje. Idealno je za romantičen pobeg, saj vam lokacija ponuja razna doživetja ter spoznavanje s kulturo in umetnostjo.

Hotel Jupiter Luxury ponuja savno, gurmansko restavracijo,kjer pripravljajo jedi po naročilu, in teraso na strehi z elegantnim salonskimbarom ter zunanjo masažno kadjo.

Vse razkošne sobe vključujejo brezplačen brezžični internet,klimatsko napravo, mini bar, sef, satelitsko LCD-televizijo, postajo za iPod,sodobno kopalnico s prho ali z masažno kadjo in pogled na staro mestno jedroSplita.

Zgodovinska hotelska stavba z ohranjenimi detajli je na novoprenovljena in stoji v samem središču Splita. Obdajajo jo ozke ulice staregamestnega jedra, številne trgovine, galerije, kavarne in restavracije.Glavna mestna peščena plaža Bačvice, znana po živahnem nočnemživljenju, je oddaljena 1 km, priljubljena nakupovalna ulica Marmontova pa je le kratek sprehod stran.

Glavno avtobusno in železniško postajo ter pristanišče zatrajekte najdete v krogu 500 m. Iz splitskega pristanišča vas ladje vsak danpopeljejo na okoliške otoke Brač, Hvar, Šolta, Vis in Korčula. Letališče Splitje oddaljeno 22 km. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.