Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Lion's Garden Hotel - Budimpešta, Budimpešta, Madžarska - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Lion's Garden Hotel - Budimpešta, Budimpešta, Madžarska - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če obiskujete Budimpešto, potem je Lion’s Garden Hotelnajboljša možna izbira za vaše bivanje! 

Tako je, ker se ta butični hotel ponašaz odlično lokacijo na obrobju poslovnega centra Budimpešte. Nahaja se v bližiništevilnih znamenitosti Budimpešte, kot so Mestni park z muzeji, Trg Herojev, terme Széchenyi, živalski vrt, Grand Circus, grad Vajdahunyad in šemnogo drugih. Papp László Budapest Sport Arena ali BOK Športno-konferenčnicenter (SYMA) sta oddaljena le nekaj minut hoje, zato je hotel idealno mesto zagoste, ki obiskujejo koncert ali športni dogodek.

Lion’s Garden Hotel ponuja 107 modernih in elegantnih sob zanekadilce z zakonsko posteljo ali dvema posteljama. Trideset od njih je dodatnoopremljeno z raztegljivim kavčem, ki ga je mogoče pretvoriti v dodatno ležišče.Deset parov sob je povezanih z notranjimi vrati, zaradi česar so primerne zadružine. Gostje z invaliditetom lahko uživajo v posebej narejeni sobi v prvemnadstropju. Vsi javni objekti v hotelu so dostopni z invalidskim vozičkom.

Za zajtrk lahko poskusite številne okusne hladne in toplejedi iz bifeja, pa tudi svežo zelenjavo, sezonsko sadje, različne solate indomače sveže izdelke. Za goste s posebno dieto so na voljo tudi jedi brezglutena, brez laktoze in vegetarijanske jedi. Zajtrk je na voljo od ponedeljkado petka: 06:30 - 10:00 ter v soboto in nedeljo: 07:00 - 10:30.

V SPA coni se lahko sprostite v bazenu s temperaturo vode 28° C, finski savni, jacuzziju s temperaturo vode 34 ° C, bazenu s hladno vodo inKneipp bazenu. SPA cona je odprta od 8. do 21. ure.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.