Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Najnovejši postopek odprave maščob! - 64 % na super paket 5 tretmajev za preoblikovanje postave (5 obiskov): 4x kriolipoliza (po 60 min) + 1x Futura Pro, v salonu Spa & Beauty Tea!

Najnovejši postopek odprave maščob! - 64 % na super paket 5 tretmajev za preoblikovanje postave (5 obiskov): 4x kriolipoliza (po 60 min) + 1x Futura Pro, v salonu Spa & Beauty Tea!

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kriolipoliza ali proces zamrznitve maščob: je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznejo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Je trenutno najnovejši postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

Adipociti ali maščobne celice so občutljive na mraz, ko jih ohladimo začnejo s procesom razpadanja. Ta proces se imenuje apoptoza ali programirana celična smrt. S tem procesom se začne razgradnja celice, ta razpade na z membrano obdane fragmente ali apoptotska telesa, ki jih odstranijo bele krvničke ali sosednje celice, zato ne pride do vnetne reakcije. 50% odstranjene maščobe izločimo skozi jetra, prebavni tak in skozi limfni sistem v petnajstih oziroma dvajsetih dneh. Zaradi tega razloga lahko opravimo en tretma na 15 dni, saj tako damo dovolj časa telesu, da izloči vso vsebino. Ostalih 50 % ostane v območju maščobne celice in se spoji z makrofagi, to so bele krvničke. Zaradi tega lahko tretma opravijo tudi bolniki diabetiki ter osebe s spodbujevalcem, saj gre za povsem naraven proces, ki ne obremeni organizma s strupenimi toksini in ostalimi nevarnimi snovmi. Takšna celična smrt je povsem običajna in potrebna za normalen potek mnogih procesov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.