Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Golte - Družinski paket doživetij med zimskimi počitnicami, Mozirje, Slovenija - 408 EUR - 4x nočitev z zajtrkom v Standard apartmaju za 2 osebi (2 otroka do 17,99 let brezplačno), 1x zimski Bushcraft (preživetje v naravi...

Apartmaji Golte - Družinski paket doživetij med zimskimi počitnicami, Mozirje, Slovenija - 408 EUR - 4x nočitev z zajtrkom v Standard apartmaju za 2 osebi (2 otroka do 17,99 let brezplačno), 1x zimski Bushcraft (preživetje v naravi...

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Gorski center Golte združuje naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo skozi vse leto. Na 1410 m n. m. boste doživeli poletje v družinam prijaznem okolju.

https://youtu.be/3HJYAJqA8-c

V vročih poletnih dneh na 10 stopinj hladneje!

ApartmajiGolte vam zagotavljajo udobno in ugodno bivanje. Tik ob hotelu se nahaja 12 povsem novih in sodobno opremljenihapartmajev v velikosti od 44 do 55 m2.  

Apartma ima dve spalnici(spalnica z zakonsko posteljo, spalnica s pogradom in dodatno ležišče, primernoza do dve osebi – 2 otroka ali 1 odraslo osebo. Dodatno ležišče je veliko 140 x190 cm). Ima eno kopalnico s tušem in dnevno sobo s televizijo ter kuhinjo.Kuhinja je opremljena s posodo, hladilnikom, pomivalnim strojem in električnimštedilnikom.  Apartma ima balkon. Vapartmaju je na voljo brezplačen Wi-Fi, posteljnina in brisače. Vsem gostomapartmaja pripada brezplačen povraten prevoz z nihalko do hotela Golte inparkirišče na spodnji postaji nihalke. Gostje apartmajev lahko koristijo 20%popust na vse aktivnosti v poletni sezoni (zip line, plezalna stena, najeme-koles, supanje, voden ogled kraških jam, masaže…) Gostje imajo neomejen vstop v hotelski fitnes.

SMUČARSKA ŠOLA & SKI SERVIS & IZPOSOJA OPREME: Poleg smučarskih tečajev ter individualnih ur smučanja vam omogočajo tudi servis in izposojo smučarske opreme. Za vse tiste, ki še nimate svoje opreme ali pa si ne želite delati skrbi s prevozom opreme do smučišča, imajo na voljo vrhunsko opremo, s katero boste na smučišču varni in brezskrbni. Obiščite restavracijo Medvedjak, kjer boste našli prostor, namenjen servisu smuči, izposoji opreme in posvetu s smučarskimi učitelji.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.