Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Astoria Panzió, Heviz, Madžarska - 120 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 10% popust na vstopnico za SPA termalnega jezera Hévíz  

Astoria Panzió, Heviz, Madžarska - 120 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 10% popust na vstopnico za SPA termalnega jezera Hévíz  

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v vzdušju romantične vile 20. stoletja. Namestitev, oddaljena le 2 minuti od Term Hévìz, v središču mestne nakupovalne ulice, ponuja udobno in prijetno bivanje za vas in vašo družino.

Odlične možnosti za bivanje individualnih potnikov ali družin. Poleg dvoposteljnih in enoposteljnih sob ima namestitev tudi apartmaje. Parkirišče je na zaprtem dvorišču gostišča in Wi-Fi je na voljo. V sklopu je tudi prijetna kavarna in koktajl bar. Gostišče sprejme tudi hišne ljubljenčke.

Termalno jezero Heviz 

Obiščite Heviz, najbolj priljubljeno termalno jezero na Madžarskem, ki zaseda površino 4,4 ha s kolonado, vrtovi in ​​drugimi spa atrakcijami. Jezero je nacionalni naravni spomenik. To je največje termalno jezero v Evropi, ki se ponaša z zdraviliško tradicijo od leta 1795. Temperatura od okoli 30° C omogoča celoletno delovanje zdravilišča. Voda, zelo bogata z minerali, prodira iz globine 38 metrov in se spreminja vsake tri dni. Posebna atrakcija na jezeru so vodne lilije s čudovitim rdečim cvetjem.   

Druge bližnje znamenitosti so baročna palača Festetics v mestu Keszthely in jezero Balaton, največje jezero v srednji Evropi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.