Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Makar Sport & Wellness - Oddih v mestu Pécs, Pécs, Madžarska - 339 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena

Hotel Makar Sport & Wellness - Oddih v mestu Pécs, Pécs, Madžarska - 339 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Peto največje mesto na Madžarskem, sedež škofije, univerze, ob vznožjupogorje Mecsek, leta 2010 evropska prestolnica kulture s številnimiznamenitostmi: katedrala sv. Petra in Pavla, škofijska palača in knjižnica,obrambni stolp, turško kopališče, predkrščansko pokopališče s poslikanimigrobnicami pod zaščito Unesca, sinagoga, botanični in živalski vrt, nakupovalnicenter Arkad; čaka da ga obiščete in preživite nepozaben dopust.

Hotel Makar Sport & Wellness **** se nahaja v univerzitetnem naselju mesta Pécs, blizu Klinike za srce in ožilje in novega PTE-ja, raziskovalnega centra Jánosa Szentágothaija, s pogledom na prelepo zeleno okolico.

Glavna stavba je petnadstropna, moderna gradnja z dvigalom in podzemno garažo. Sobe so nekoliko večje od običajnih, s sodobno opremo in preprogo. Izberete lahko pogled na mesto ali notranji vrt. Vse sobe imajo klimatsko napravo in balkon. Povprečna velikost je 32 m2. Kabelski internet je v vseh sobah, WiFi pa v javnih prostorih in v nekaterih sobah.

V sodobnem wellnessu vas čakajo infrardeča in solna savna, parna kopel, hladna kopel, hidromasažni bazen (jacuzzi), ter notranji bazen, na voljo so tudi maser, kozmetičarka in osebni trener!

V hotelu Makar Sport & Wellness Pécs je veliko možnosti, da postanete aktivni, ohranite zdravje in se razgibajte! Športno igrišče, športi, vključno s tenisom, aerobiko, squashem, ... vse za aktivne počitnice.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.