Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Margarethenbad - Smučanje in wellness razvajanje v Avstriji, Rangersdorf, Avstrija - 659 EUR - 7x nočitev s polpenzionom v Comfort sobi za 2 osebi, Uporaba savne, parne kopeli, infrardeče sobe in jacuzzija

Hotel Margarethenbad - Smučanje in wellness razvajanje v Avstriji, Rangersdorf, Avstrija - 659 EUR - 7x nočitev s polpenzionom v Comfort sobi za 2 osebi, Uporaba savne, parne kopeli, infrardeče sobe in jacuzzija

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zimski oddih v Avstriji! Obiščite Hotel Margarethenbad, ki se je razvil v spa in športni hotel ter se sprostite v Comfort sobi za 7 noči s polpenzionom in uporabo wellnessa! To izhodišče je pravo mesto za vse tiste, ki želijo doživeti romantični pobeg in uživati v spa počitnicah v Avstriji.

https://www.youtube.com/watch?v=S-X6Zt-TOik

Hotel Margarethenbad se nahaja v osrčju 5 smučišč v regiji. V 20 do 25 minutah lahko pridete do naslednjih smučišč: ledenik Mölltal, Heiligenblut / Großglockner, Zettersfeld, Hochstein in Ankogel. Mirna lega in bližina gozdov, travnikov in gora vabijo na krajše in daljše pohode ali pa na zabavo v snegu, sankanje, smučanje in druge zimske aktivnosti. Vaš dopust bo nepozabno in sproščujoče doživetje, idealno za vse, ki želite uživati na počitnicah na Koroškem.

Uživajte v počitnicah v Avstriji s pestro ponudbo wellness tretmajev. V hotelu so vam na razpolago savna, parna kopel, infrardeča kabina, pozimi tudi jacuzzi, poleti pa notranji bazen, solarij, masaže, kozmetični tretmaji in tretmaji z zdravilnimi lastnostnimi železa, žvepla in radija. Hotel ponuja tudi nekatere izmed wellness specialitet, kot so odkrivanje svizčeve masti ali uživanje v različnih kopelih, kot na primer v zeliščni kopeli. Sprostite se v spa hotelu in jim dovolite, da vas razvajajo.

Z balkona hotelskih udobnih sob, ki imajo kabelsko TV, telefon, mini bar, sef in sušilec za lase, lahko uživate v spektakularni panorami okolice Großglockner.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.