Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Deja Vu Panzio - Oddih ob Blatnem jezeru z vstopnicami za terme Vulcano Thermal Spa, Celldömölk, Madžarska - 125 EUR - 3x nočitev s polnim penzionom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x celodnevna vstopnica za terme Vulcano...

Deja Vu Panzio - Oddih ob Blatnem jezeru z vstopnicami za terme Vulcano Thermal Spa, Celldömölk, Madžarska - 125 EUR - 3x nočitev s polnim penzionom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x celodnevna vstopnica za terme Vulcano...

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sprostite se v prijetni hiši za goste, zaplavajte  v termah Vulcano in se popolnoma prenovite!Prava sprostitev za odlično ceno vas čaka v mestu Celldömölk!

Penzion Deja Vu se nahaja vmadžarskem mestu Celldömölk in ponuja vzdušje, polno miru in tišine v vsehsvojih petih prijetnih sobah. Vse sobe imajo TV, Wi-Fi povezavo, mini bar inlastno kopalnico. Na voljo je tudi hotelska restavracija s široko paletolokalnih in mednarodnih specialitet. Zjutraj boste uživali v bogatemsamopostrežnem zajtrku, za kosilo in večerjo pa boste lahko izbirali enegaizmed dveh menijev.

Celldömölk ponuja različnemožnosti za uživanje v sproščujočih ali aktivnih počitnicah. Za sprostitevpreživite dan s kopanjem »v vrelcu vulkana«. Termalno zdravilišče Vulcano senahaja ob vznožju pet milijonov let stare vulkanske gore Ság in ponuja osembazenov, kjer lahko obiskovalci začutijo pomlajevalni, zdravilni učinek vode.Na voljo so 25-metrski, šestpasovni bazen (25-27°C), vadbeni bazen (30°C),savna z bazenom (10-12°C), bazen z vodno kopeljo (33-34°C), bazen s termalnovodo s klopjo in 80 m2 odprte površine (36-37°C). Na prostem čakajo gosteotroški drsni bazen (30-32°), majhen otroški otroški bazen (28-30°C) in 560 m2vodni bazen (27-29°C) z vročo kopeljo, vodnjaki, whirlpooli in hidromasažoelementi. https://vulkanfurdo.hu/

V bližini so tudi znana mestna zdravilišča s termalno vodo, kjer lahko uživate: le 8 km oddaljene so terme Mesteri, terme v mestu Sárvár 19 km, in terme v mestu Bük 40 km.

Če se odločite za raziskovanjeobmočja s kolesom, ga najamete neposredno pri gostišču za doplačilo. Ali pa vkolesarnico gostišča pripeljite in shranite svoje kolo.

V mestu Celldömölk, ki imazgodovino starejšo od 750 let, so bili posneti deli filma Eragon. Glavne znamenitostiso ostanki opatije, zgrajene v 12. stoletju v rimskem slogu, in romarska cerkevDevice Marije, rimskokatoliška cerkev, zgrajena med letoma 1747 in 1748.

Če vam je všeč pohodništvo in sprehajanje, je tukaj hribSág, 291 metrov nad Celldömölkom, z značilnimi bazaltnimi oblikami. Njegovarastlinstvo in živalstvo sta pod krajinsko varstveno zaščito in je znano kotkraj, kjer lahko opazujemo različne vrste sov, tudi pegaste in lesne sove. Urejenaje tudi poučna geološka študijska pot v Sághegyju, kjer nekdanja vulkanskadejavnost skoraj zaživi. Obiščete lahko tudi muzej gore Ság. Na vrhu hriba jeogromen spomenik Trianon v obliki križa, zgrajen v spomin na Trianonsko mirovnopogodbo iz leta 1920.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.