Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SUPER CENA za krasen jesenski oddih v prenovljenem hotelu Histrion 4* v Portorožu: 2x nočitev za 2 osebi z zajtrkom + vstop v Morski park Termaris (največji bazenski kompleks z ogrevano vodo na slovenski obali) + brezplačen wi-fi in...

SUPER CENA za krasen jesenski oddih v prenovljenem hotelu Histrion 4* v Portorožu: 2x nočitev za 2 osebi z zajtrkom + vstop v Morski park Termaris (največji bazenski kompleks z ogrevano vodo na slovenski obali) + brezplačen wi-fi in...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Histrion ****
Med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji se, med Portorožem in Piranom, razprostira letovišče St. Bernardin resort Portorož, v katerem leži tudi povsem prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski obali, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre. Iz hotela je neposreden dostop v Morski vodni park Termaris z najlepšimi razgledi na slovensko morje in Wellness Benedicta, ki obsega svet savn, solno sobo ter različne istrsko obarvane masaže in lepotne tretmaje.

Edinstveno doživetje Istre le korak do morja!
Doživetje čarobne Istre v Hotelu Histrion ponazarjajo zgodbe morja, sonca, istrske kulinarike, tipičnih istrskih zelišč in tradicionalne istrske arhitekture. V prostorni avli hotela vas tako najprej pozdravijo stene suhozidne gradnje, ki je vpisana na Unescov seznam nesnovne kulturne dediščine in je značilna za istrsko okolje, tako kot istrske škure, ki prav tako krasijo prenovljeno avlo hotela. V trenutku vas prevzame občutek, da ste del nečesa posebnega, ta občutek pa se nadaljuje tudi v sobah, kjer v vsakem nadstropju posebej, odseva duh istrske zgodbe skozi elemente morja in piranske soli, sivke ter oljk. Skozi celoten hotel vas pozdravlja istrski hrast, njegov topel objem pa vas opominja na moč tega drevesa, ki je tem prostoru prisoten od nekdaj.

V Hotelu Histrion lahko izbirate med 276 prenovljenimi sobami oljke, sivke in morja, ki jih med dopustovanjem na slovenski obali srečujemo na vsakem koraku. Vsaka med njimi v pastelnih, naravnih tonih modre, vijolične in zelene, s pridihom Istre z razgledi, ki vam vzamejo sapo, ponuja oazo za popolni morski odklop od vsakdana.
Globoko vdihnite, začutite sonce in sol na svoji koži in se prepustite vonju in okusu čisto vaše istrsko obarvane morske dogodivščine blizu doma. Le korak do morja!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.