Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Fontana Buzet - Oddih v mestu tartufov, Buzet, Istra, Hrvaška - 182 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x kozarec vina ob vsaki večerji za 2 osebi

Hotel Fontana Buzet - Oddih v mestu tartufov, Buzet, Istra, Hrvaška - 182 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x kozarec vina ob vsaki večerji za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Buzet je mirno mestece v samem srcuseverne Istre. To je mesto tartufov, odlične gastronomije, različnih športov,bogate kulturno-zgodovinske dediščine, nedotaknjene narave, ekstra deviškegaolivnega olja in žlahtne kapljice – popoln kraj za oddih!


V samem središču mesta se nahaja hotel Fontana. Sodoben hotel je idealen zavse, ki želijo raziskovati Buzet in Istro. Prepričal bo športnike, poslovneže,organizatorje team-buildingov, dogodkov in porok, ljubitelje tartufov, istrskihspecialitet ter vina.Hotel razpolaga s 54 sobami in 3 suitami. Udobne sobe razpolagajo s TV-jem,telefonom, mini barom, klimo ter brezplačnim Wi-Fi-jem. Zjutraj vas bo očaralpogled na mesto Buzet.

V hotelu se nahaja hotelska ter à la carte restavracija,kjer se osredotočajo na istrske specialitet ter na jedi s tartufi v kombinacijiz istrskim vinom.Glede na vse možnosti, ki jih nudi Istra, se boste hitro odpravili naraziskovanje. Predlagamo, da najamete kolesa in začnete ogled. Buzet ima velikosprehajalnih poti, ki vas bodo popeljale v nedotaknjeno naravo ob reke ali vhribe. Ena najlepših je zagotovo Steza 7 slapov ob reki Mirni. Ljubiteljemžlahtne kapljice priporočamo degustacijo na eni izmed številnih posestih, ki sood hotela oddaljene le 10 minut. Ljubitelji kulturne dediščine nikakor ne smetespustiti obisk srednjeveških mestec kot so Roč, Hum, Buzet ali Motovun. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.