Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Slovenia Eco resort pod Veliko planino - Vikend oddih, Stahovica, Kamnik, Slovenija - 238 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v leseni hiški (4+1) Eco Resorta za 5 oseb, 1-urna uporaba zasebne finske savne (ob predhodni najavi)

Slovenia Eco resort pod Veliko planino - Vikend oddih, Stahovica, Kamnik, Slovenija - 238 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v leseni hiški (4+1) Eco Resorta za 5 oseb, 1-urna uporaba zasebne finske savne (ob predhodni najavi)

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prav nihče se ne more upreti Glamping Hiškam, še posebej pa, če so te na Veliki Planini. Zato je Megabon samo za vas zopet priskrbel eno najbolj priljubljenih ponudb! Velika planina se s čarobno in edinstvenopastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimirazgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Eco resortu pod Veliko planino bosteto čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju KamniškihAlp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.

V udobnih lesenihhišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vambodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljičnovzdušje.

Hišice so izredno prostorne, a njihovo veliko okno vam bo omogočalo čudovit razgled izven hišice, tako da se boste lahko spočili na zelenih površinah v družbi srnic. Sanitarni blok s tuši in straniščem je oddaljen 20–30 m. V vseh hišicah je elektrika, niso klimatizirane in v hladnejših mesecih so ogrevane.

Dan boste lahkozačeli z okusnim zajtrkom iz domačih sestavin, ki vas bo napolnil energijo invam omogočil popoln začetek dneva. Popolno sprostitev pa si lahkoprivoščite v finski savni.

Poskrbeli bodo, dabodo počitnice v Eco resortu pod Veliko planino za vaše otroke nepozabne. Tukajse bodo otroci prijetno zaposlili in naučili tudi česa novega. Na kmetiji vmalem otroci lahko spoznajo avtohtoneslovenske živali, sodelujejo pri njihovem hranjenju in negi. Na vodenih delavnicah se lahko naučijo molžekrav ali koz, poučili jih bodo o pridelovanju sira in drugih mlečnih izdelkov.Vi, odrasli, pa si v tem času lahko privoščite urico miru in časa le zase. Naigralih iz naravnih materialov lahko preizkušajo svoje gibalne sposobnosti inspretnosti ter uživajo v družbi svojih vrstnikov.

Poleg tega pa je poletje idealen čas za osvežitev v Kamniški bistrici, biološkem ribniku in v otroškem bazenu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.