Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Kupres - Jesen ali zimska pravljica, Kupres, Bosna in Hercegovina - 100 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

Hotel Kupres - Jesen ali zimska pravljica, Kupres, Bosna in Hercegovina - 100 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kupres - destinacija s številnimi možnostmi, dejavnostmi in bogatimi ponudbami v naravnem okolju s tradicionalnimi specialitetami vas že pričakuje. Odličen dopust v vseh letnih časih na 1.300 mnv!

 

Kupres predstavlja atraktivno turistično destinacijo v vseh letnih časih. Pozimi so vam na voljo številne aktivnosti, kot so smučanje, sankanje, deskanje na snegu, vožnja s sankami na konjsko vprego, vožnja s skuterjem, šola smučanja, smučanje na osvetljenih stezah, opremo lahko najamete. Tudi poleti je možnost številnih aktivnosti, kot so kolesarjenje, moto-cross, pohodništvo, sprehodi v naravi, lov in ribolov, šola jahanja, jadralno padalstvo, nabiranje zdravilnih rastlin in gozdnih sadežev, vsako leto je organiziran poseben tradicionalen program dnevi košnje, imenovan: „Dani kosidbe - Strljanica “.  Ob vseh teh aktivnostih pa ne smete ostati lačni in žejni, saj je poskrbljeno za bogato ponudbo tradicionalnih jedi in jedi po naročilu.

Luksuzno opremljen hotel Kupres se je odprl konec leta 2007na južnem vhodu v mesto. Za udobno namestitev so vam pripravili: 34 luksuznoopremljenih sob, dvorano za seminarje za približno 60 oseb, igralnico zanajmlajše, restavracijo z nacionalno in mednarodno kuhinjo. Vse sobe imajo LCD TV, telefon in Wi-Fi. Hotel ima 18 dvoposteljnih sob z ločenimi posteljami in 16 sob s francoskimi posteljami ter pomožno posteljo.

Ponujajo tudi najem celotne opreme za smučanje, organizirajoizlete in sprehode v prečudovito naravo ter planinarjenje. V bližini se nahjata dva smučarska centra: Smučišče Kupres (Čajuša) i Ski center Stožer-Vrana.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.