Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Austria Trend Hotel - Vrhunski oddih v dvoje v Ljubljani, Ljubljana, Slovenija - 88 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Executive sobi za 2 osebi , 1x vstop v fitness

Austria Trend Hotel - Vrhunski oddih v dvoje v Ljubljani, Ljubljana, Slovenija - 88 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Executive sobi za 2 osebi , 1x vstop v fitness

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Po aktivnem in dogajanja polnem dnevu v Ljubljani in okolici vas bodo gostoljubno sprejeli v hotelu Austria Trend. To je sodoben hotel, ki vas zagotovo ne bo razočaral. Navdušil vas bo tudi njihov Sense Wellness Club, ki je prava sprostitvena oaza. Pustite se razvajati!

Elegantna stavba Austria Hotela Ljubljana je le nekaj minut vožnje oddaljena od centra Ljubljane, v območju Bežigrada. Moderna ureditev in funkcionalna oprema nudijo nadstandardno udobje poslovnim gostom, udeležencem seminarjev in seveda mestnim popotnikom. Hotel izpolnjuje vse standarde modernega mestnega hotela. Poleg konferencijskih prostorov in možnosti organizacije seminarjev, poslovnih srečanj in zabav, številne hotelske storitve dopolnjuje še wellness center Sense Wellness Club. V hotelu Austria Trend nobena vaša želja ne bo ostala neizpolnjena.

Družinska Executive soba z veliko prostora in večjo kvadraturo, kar 40m2, ima ločeno spalnico in bivalni del, dodatno ležišče (raztegljiv kavč), klimatsko napravo, LCD TV, Wi-Fi, sef, aparat za pripravo čaja in kave, čokoladico za lepše sanje, kopalni plašč in copate in kozmetične izdelke "ADA". 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.