Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Villa Magdalena - Luksuzni spa wellness paket, Krapinske Toplice, Hrvaška - 319 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Spa Premium sobi s hidromasažno kadjo in termalno vodo ter teraso s pogledom na okolico za 2 osebi, Neomejena...

Hotel Villa Magdalena - Luksuzni spa wellness paket, Krapinske Toplice, Hrvaška - 319 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Spa Premium sobi s hidromasažno kadjo in termalno vodo ter teraso s pogledom na okolico za 2 osebi, Neomejena...

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo pri nas! Luksuzno wellness razvajanje v Hotelu VillaMagdalena za 2 osebi z vključenim polpenzionom! Hotel Villa Magdalena je 4zvezdični hotel, ki je prvi ekskluzivni hotel te kategorije. Nahaja se v HrvaškemZagorju in je postavljen na nežnem griču v samem centru Krapinskih Toplic. OdZagreba je oddaljen samo 45 km.

Krapinske Toplice so že od nekdaj znane kot zdravilišče inkopališče, danes pa predvsem kot center zdravja s priznanimi specializiranimibolnicami. Krapinske Toplice se nahajajo v samem središču Hrvaškega Zagorja, le15 minut stran od vseh eko, enoloških in kulturnih znamenitosti HrvaškegaZagorja.

Hotel predstavlja sodobna in ekskluzivna arhitektura, ki jepostavljena v osrčju gričev in je opremljena s sodobnimi in luksuznimibivalnimi enotami. Vsaka vsebuje prostorno teraso z razgledom na regijo inzagrebško planino Medvednica.Fine dining restavracija hotela Villa Magdalena je mestovrhunskega gastronomskega doživetja. Ponudba temelji na kombinaciji najboljšetradicionalne zagorske kuhinje, ki jo dopolnjujemo z elementi sodobneitalijanske in francoske kuhinje. Meni se zgleduje po sezonskih sestavinah inse pogosto spreminja, tako da je hrana vedno sveža. Poseben ponos restavracije so nizi, ki spodbujajo uživanje vrazličnih kombinacijah okusov in edinstveni predstavitvi živil. Restavracijahotela Villa Magdalena je najbolj nagrajevana restavracija v regiji.

Hotel Villa Magdalena ponuja velik izbor beauty tretmajev,ogrevan notranji bazen, zunanji bazen, različne savne in fitness za vse, kiželijo telovaditi. 
Gostomje na voljo brezplačni žični in brezžični internet v celotnem hotelu ter lastnoin nadzorovano parkirno mesto.

https://youtu.be/gRq9TjrJOPY

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.